Schimbările din viața Ronei Hartner. ”Am luat-o de la capăt. Mă fac beton”

15.07.2020, 11:59
Schimbările din viața Ronei Hartner. ”Am luat-o de la capăt. Mă fac beton”
Schimbările din viața Ronei Hartner. ”Am luat-o de la capăt. Mă fac beton”

Actrița Rona Hartner a explicat ce schimbări a făcut în viața sa. Vedeta vrea să fie într-o formă fizică cât mai bună.

Rona Hartner a explicat ce modificări a făcut în viața sa. Binecunoscuta actriță a mărturisit că a scos pâinea din alimentația sa și s-a apucat să ia lecții de dans pentru a avea o formă fizică foate bună.

„Eu nu mai mănânc pâine, m-am apucat din nou de dans. Fac cinci ore de dans pe săptămână. Am luat-o de la capăt. Mă fac beton”, a declarat Rona Hartner, citată de spynews.ro.

Vedeta a explicat și ce anume gătește. Rona Hartner a afirmat că nu gătește mâncăruri tradiționale românești.

„Rață, cu vânat, de astea. Asta știu eu să fac. Nu prea am răbdare cu împletit sarmale, cozonaci, cârnăciori. Fac și eu mâncare să nu mă chinuiesc foarte mult”, a mai spus ea.

Ce spunea despre boala sa

Artista a trecut prin momente extrem de dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon. Rona Harner este căsătorită cu francezul Herve Camilleri.

Rona Hartner a mărturisit că a suferit enorm din punct de vedere fizic, însă a avut credință în Dumnezeu că va depăși orice obstacol.

”Am suferit fizic enorm, dar am încercat de fiecare dată să accept aceste dureri. Să mă las în voia Lui Dumnezeu. Putem câştiga cele mai crunte bătălii dacă pătrundem misterele Bibliei şi le aplicăm în vieţile noastre. Iisus a ieşit învingător din toate încercările, iar El ne va ajuta şi pe noi să izbândim, dacă-I urmăm sfaturile.

Nu eu am învins cancerul, Dumnezeu l-a învins pentru mine. Lumea nu crede că sunt vindecată, unii chiar mă judecă că îndrăznesc să spun aşa ceva, dar eu simt în fiecare celulă a mea că m-am vindecat, iar analizele clinice o demonstrează. Sunt din punct de vedere medical în remisie totală”, a declarat actrița într-n interviu recent.

citește și...