Schimbări majore la Acces Direct! Ce se întâmplă cu show-ul prezentat de Mirela Vaida

24.08.2021, 13:49
Schimbări majore la Acces Direct! Ce se întâmplă cu show-ul prezentat de Mirela Vaida
Schimbări majore la Acces Direct! Ce se întâmplă cu show-ul prezentat de Mirela Vaida

Schimbări majore la emisiunea Acces Direct din toamnă. Show-ul moderat de Mirela Vaida revine la Antena 1 pe 6 septembrie, însă va fi difuzat la un alt interval orar. 

Spre deosebire de sezoanele trecute, în această toamnă se va produce o schimbare la emisiunea Acces Direct.

Schimbări majore la Acces Direct!

Show-ul nu va mai începe la ora 17.00, ci la ora 16.30 și va ține până la ora 18:00, de luni până vineri. La cârma emisiunii se va afla tot Mirela Vaida, care tocmai s-a întors dintr-o vacanță de vis, alături de familia ei.

”Acces direct„ nu ia vacanță! Ba, dimpotrivă, am pregătit ediții de colecție cu invitați speciali: Cezara Dafinescu și Rodica Popescu-Bitănescu, (sărbătoritele lunii august), Elisabeta Lipa, Vasile Muraru și Valentina Fătu, Carmen Tănase, Gabriel Dorobanțu, Sida Spătaru (văduva lui Dan Spătaru), Maria Buză și muulți alții!!

Fiți cu ochii pe noi vara asta! Veți avea parte de momente emoționante și interviuri de excepție! Până atunci, ne vedem în direct, zilnic, ora 17, la @acces_directoficial ?? Va îmbrățișăm cu drag! ??? #mirelavaida @acces_directoficial #live #editiidecolectie #antena1”, scria recent pe rețelele de socializare Mirela Vaida.

Mirela Vaida, la capătul puterilor din cauza femeii care a atacat-o cu un bolovan

Mirela Vaida nu mai are liniște de când a fost atacată cu un bolovan, chiar în platoul emisiunii „Acces Direct”, în luna martie a acestui an.

Mirela Vaida nu are de gând să stea cu mâinile în sân și vrea să meargă până în pânzele albe pentru a opri atacurile repetate ale agresoarei sale. Vedeta tv este decisă să ceară schimbarea încadrării juridice pentru femeia care a agresat-o și care i-a pus viața în pericol.

”Îmi este frică, Mă gândesc ce mi se poate întâmpla. Știți că emisiunea face și anchete, subiecte care deranjează, dar ăsta este rolul presei. Toți ne asumăm niște dușmănii când tragem semnale de alarmă. Ar trebui să fim protejați pentru că asta face presa”, a declarat Mirela Vaida încercând să treacă peste momentul de-a dreptul șocant.

”Îmi este frică pentru viața mea, este o doamnă Magdalena Șerban care mi-a scris și pe Facebook, mi-a spus că: o să ies peste 16 ani și o să te omor, nu știu dacă este coincidență de nume. Femeia asta a venit fix la mine și m-a atacat cu pietroiul. Sunt șocată. Încerc să continui această emisiune”, spunea Mirela Vaida, în luna martie, atunci când a avut loc incidentul cu pricina.

 

 

 

 

 

citește și...