Decizia luată de Mirela Vaida, după ce a fost la un pas să fie iar atacată în platoul de la ‘Acces Direct’. ‘Vreau să mor când crede Dumnezeu de cuviință’

20.05.2021, 14:27
Decizia luată de Mirela Vaida, după ce a fost la un pas să fie iar atacată în platoul de la 'Acces Direct'. 'Vreau să mor când crede Dumnezeu de cuviință'
Decizia luată de Mirela Vaida, după ce a fost la un pas să fie iar atacată în platoul de la 'Acces Direct'. 'Vreau să mor când crede Dumnezeu de cuviință'

Mirela Vaida nu mai are liniște de două luni, de când a fost atacată cu bolovani în platoul emisiunii ‘Acces Direct’!

Deși credea că autoritățile o vor face pe agresoare să plătească pentru faptele sale, iată că lucrurile stau cu totul altfel. Antoanela Grigoraș a fost eliberată și, mai nou, pregătită să o atace din nou pe Mirela Vaida.

Așa se face că miercuri, 19 mai, agresoarea s-a reîntors la sediul Antenei 1 și a spart geamurile ușii de la intrarea instituției. Din fericire, ea nu a mai putut pătrunde în platou tocmai pentru că, în urma incidentului din martie, ușa a fost încuiată.

Mirela Vaida: ‘Vreau să mor când crede Dumnezeu de cuviință’

De când a aflat că putea fi atacată din nou, Mirela Vaida a decis să ia măsuri drastice împotriva agresoarei. Prezentatoarea tv este decisă să depună o nouă plângere penală pentru tentativă de omor.

”Voi face plângere pentru tentativă de omor în formă continuată. Vreau ca statul român să mă apere. Nu înțeleg de ce acei medici care au internat-o prima dată pe această femeie i-au dat drumul. Nu înțeleg de ce autoritățile nu fac nimic”, a declarat Mirela Vaida, la emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Vedeta tv se teme pentru viața sa și a familiei sale, motiv pentru care a cerut public ajutorul instituţiilor.

 „Acest stat îmi arată că viaţa mea nu contează. Statul român, eu nu sunt duşmanul tău. Vreau să facem echipă. Vreau ca eu să muncesc, să produc taxe şi impozite, iar tu să mă aperi. Fac un apel la procurorul general al României, ce trebuie să fac, să mă apăr? Aş vrea să îl întreb pe domnul Cîţu, unde greşim noi, când sunăm la 112 şi cerem ajutorul autorităţilor şi ni se răspunde: . Ce putem face noi, mai mult decât să ne apărăm pe cale legală? Vreau să mor când crede Dumnezeu de cuviință, dar nu așa, am crezut că acest stat mă va proteja, va avea grijă de familia mea, îmi va proteja copiii…”, a mai declarat Mirela Vaida, la Antena 3.

citește și...