Mirela Vaida, o nouă emisiune la Antena 1! Unde o vom putea vedea din toamnă pe vedeta tv

22.08.2021, 13:56
Mirela Vaida, o nouă emisiune la Antena 1! Unde o vom putea vedea din toamnă pe vedeta tv
Mirela Vaida, o nouă emisiune la Antena 1! Unde o vom putea vedea din toamnă pe vedeta tv

Mirela Vaida va apărea într-o nouă emisiune la Antena 1 din toamnă! Prezentatoarea de la Acces Direct va avea calitatea de invitat în show-ul culinar al Roxanei Blenche, fostă concurentă la Chefi la cuțite.

Noul sezon al emisiunii Hello Chef va debuta duminica viitoare, pe 29 august 2021. Mirela Vaida a acceptat deja provocarea de a apărea în show-ul culinar de la Antena 1, acolo unde își va dezvălui trucurile pe care le folosește în bucătărie. Mirela Vaida va găti împreună cu chef Roxana Blenche.

Mirela Vaida va apărea în emisiunea Hello Chef

Alte vedete care vor mai participa la emisiune se numără Alina Pușcaș, Nicole Cherry, Cornel Ilie, Claudia Cream sau Adda.

Primul sezon Hello Chef a fost lider de audiență, așa că producătorii au luat decizia de a continua cu sezonul doi.

„M-am bucurat tare mult de felul în care a fost primit de către telespectatori primul sezon al proiectului nostru. Proiectul a fost lider de piaţă. Profit de ocazie pentru a le mulţumi încă o dată, pe această cale! Cum perioada aceasta ne-a schimbat mai tuturor obiceiurile de consum, faptul că poţi vedea la noi tot felul de reţete reinterpretate, pe care mai apoi le poate face oricine, în propria bucătărie mi se pare foarte interesant! Vă aşteptăm şi în acest sezon. În fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1!”, a declarat Roxana Blenche, finalistă la Chefi la cuțite 2020, potrivit paginademedia.ro.

Mirela Vaida, la capătul puterilor din cauza femeii care a atacat-o cu un bolovan

Mirela Vaida nu mai are liniște de când a fost atacată cu un bolovan, chiar în platoul emisiunii „Acces Direct”, în luna martie a acestui an.

Mirela Vaida nu are de gând să stea cu mâinile în sân și vrea să meargă până în pânzele albe pentru a opri atacurile repetate ale agresoarei sale. Vedeta tv este decisă să ceară schimbarea încadrării juridice pentru femeia care a agresat-o și care i-a pus viața în pericol.

Femeia care a intrat în platoul emisiunii de la Antena 1 a fost trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri. La aflarea veștii, prezentatoarea tv a răbufnit și a mărturisit că trebuia să fie trimisă în judecată pentru tentativă de omor.

În urmă cu mai bine de o lună, agresoarea Antoneta a încercat din nou să intre în platoul emisiunii, spărgând geamurile de la intrarea în sediu. Atunci, femeia a fost internată.

Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze, să ne protejeze naibii cineva. Efectiv, mi-e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă! Ce pot să fac eu? Dacă-mi fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!”, a spus Mirela Vaida, plângând la „Acces Direct”.

citește și...