Schimbare în viața Alinei Laufer. ”Zici că mi-am luat viața înapoi, zici că am întinerit 10 ani”

20.11.2021, 16:39
Schimbare în viața Alinei Laufer. ”Zici că mi-am luat viața înapoi, zici că am întinerit 10 ani”
Schimbare în viața Alinei Laufer. ”Zici că mi-am luat viața înapoi, zici că am întinerit 10 ani”

Alina Laufer a vorbit despre schimbarea majoră care a avut loc în viața familiei sale de curând. Vedeta s-a mutat împreună cu soțul ei și cu copiii în casă nouă. Alina Laufer este extrem de fericită de acest lucru. ”Zici că mi-am luat viața înapoi, zici că am întinerit 10 ani”, a declarat Alina Laufer în cadrul unui interviu.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie, cei doi au devenit părinți de gemeni. Alina Laufer a născut prematur  un băiețel și o fetiță, Nathaniel și Davina.

În viața Alinei Laufer și a familiei sale a avut loc o schimbare majoră, de care vedeta este foarte încântată. Aceasta s-a mutat din vila din Corbeanca într-un apartament din zona Băneasa.

Schimbare în viața Alinei Laufer. ”Mi se pare atât de mișto”

“Am scăpat de scările din Corbeanca, nimeni nu mă înțelegea! Zici că mi-am luat viața înapoi, zici că am întinerit 10 ani! Nu am mai stat de ceva timp în București. În 2016 m-am mutat din Corbeanca, în Băneasa, apoi am plecat în America. Acum, după 5 ani m-am mutat la loc în Băneasa și îmi place maxim! Stăm și ne uităm la trafic, văd podul din balcon, mi se pare atât de mișto. Am adus și câinele aici. Copiilor le place, se acomodează”, a explicat Alina Laufer pentru click.ro.

”De aici facem 10 minute până în Herăstrău. De aceea ne-am și mutat, să fim aproape de un parc, școala Karinei e mai aproape, biroul lui Ilan, la fel. Dintr-o dată și gemenii parcă sunt mai cuminți, au făcut 9 luni, au început să stea în fund. Aseară i-am ținut prima dată pe canapea, sprijiniți, în funduleț, și nu au mai urlat. Singura problemă e că aici nu îmi încape căruciorul în lift, dar o să găsesc soluții în acest sens…”, a mai spus aceasta.

citește și...