Cristina Șișcanu, afectată de ce se petrece în familia sa. L-a emoționat până la lacrimi pe Cătălin Botezatu

26.11.2020, 11:17
Cristina Șișcanu, afectată de ce se petrece în familia sa. L-a emoționat până la lacrimi pe Cătălin Botezatu
Cristina Șișcanu, afectată de ce se petrece în familia sa. L-a emoționat până la lacrimi pe Cătălin Botezatu

Cristina Șișcanu l-a emoționat până la lacrimi pe designerul cătălin Botezatu în momentul în care a vorbit despre probleme din familia sa, la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, Cristina Șișcanu a făcut mărturisiri legate de familia sa. Concurenta de la show-ul de stil a mărturisit că prezența ei în emisiune și-a pus amprenta asupra vieții ei de familie. “Nu sunt intr-o stare foarte buna, s-a rasculat toata familia; si sotul si mama si copilul. Ieri mergeam cu masina si mi s-a intunecat in fata ochilor si a trebuit s aopresc pe dreapta, l-am chemat pe sot sa imi aduca magneziu,imi vine sa plang din orice, nu stiu ce am. Sotul zice ca nu mai are nevasta, copilul zice ca nu mai are mama. Situatia nu e prea buna. E foarte solicitant aici, dar ieri chiar am avut o situatie. Am ajuns acasa, mama ma ajuta cu copiii dar e si ea obosita. Ma rog, orice familie are probleme”, a explicat Cristina Șișcanu, potrivit kanald.ro.

”Eu la 26 de ani am devenit mama a doi copii din care a unuia cu probleme, stiti. Imi pare rau ca nici cu Filip nu petrec mult timp. Acum o saptamana, cea mica imi spune ca nu are mama. cei care au copii, stiu. E greu sa te imparti. Sa fii si buna profesional, sa fii si sotie si mama, dar nu sunt ultima. Oamenii care imi scriu negativ, stau si le raspund pana la trei dimineata. Petra zice: ”mama, nu ai stil, ai venit tarziu acasa!” Sunt foartre apropiata de Filip si Petra si stiu ca imi simt lipsa. femeia e importanta in familie”, a mai spus ea.

Reacția lui Cătălin Botezatu la mărturisirile Cristinei Șișcanu


Cătălin Botezatu, unul dintre jurații de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, a fost extrem de emoționat de declarațiile Cristinei Șișcanu.

Cu lacrimi în ochi, designerul a încercat să o consoleze pe Cristina Șișcanu.

”Sa stii ca ai reusit sa ma emotionezi. Eu te urmaresc pe Instagram, stiu ce familie frumoasa ai si cat faci, cat defamilista esti. Te admir pentru asta. Pentru noi toti, mamele sunt cele mai importante. M-ai emotionat, trebuie sa stim prin ce treci. Poate asa o sa va intelegem mai bine, fraternizam mai bine. Reactiile pe care le aveti le scuzam din start”, i-a spus acesta.

citește și...