Schimb de replici între Șerban Huidu și Dani Oțil. De la ce au pornit discuțiile dintre cei doi

09.12.2020, 16:26
Schimb de replici între Șerban Huidu și Dani Oțil. De la ce au pornit discuțiile dintre cei doi
Schimb de replici între Șerban Huidu și Dani Oțil. De la ce au pornit discuțiile dintre cei doi

Șerban Huidu și Dani Oțil au avut un schim de replici pe o rețea de socializare. Totul a pornit de la o discuție pe care prezentatorul de la Antena 1 a avut-o cu colegul lui Șerban Huidu,. Dezbrăcatu.

Pe contul său de socializare, Șerban Huidu a povestit despre o conversație pe care Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la postul de televiziune Antena 1, a avut-o cu Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu, de la ”Cronica Cârcotașilor”.

”Cu ceva timp în urma colegul Codrut Keghes-Dezbracatu se întâlnea cu Dani Otil. La care Dani il intreaba: “Cati ani are masina ta?” Dezbra raspunde: “Zece”. Dani: “Hm si lucrezi în televiziune?!?” În poza de mai jos vedeti cum “marele” antreprenor Horeca, acum lovit de pandemie, ia haine cu împrumut pentru emisiunea de real succes. Dani, daca citești asta sa știi ca a fost scrisa de echipa Cronicii, despre care nu știai daca mai exista”, este mesajul transmis de Șerban Huidu în mediul online.

Dani Oțil i-a dat imediat replica lui Șerban Huidu

Postarea lui Șerban Huidu nu a rămas fără urmări.

Dani Oțil a reacționat imediat la cele scrise de Șerban Huidu pe pagina sa de socializare.

”Imi pare rau ca nu ai gustat ironia mea. Ciudat… Tu făcând o meserie din ironie înaintea mea. Eu va apreciez chiar si asa… Cand nu se mai uita lumea. Stim amândoi cate materiale ne-am servit sub umbrela unui respect nedeclarat. Faptul ca ai aruncat treaba cu sacoul ca o răutate gratuita dintr-un alt context…nici nu ma deranjează. Ba mai mult, pe eticheta scrie 700 RON?… Da eu nu i-am dat. Treaba cu Dezbrăcatu mi se pare insa mult. Poate am spus-o imitând pe cineva. Sau tot ironic…pt ca ar merita mai mult. Nu e genul meu de discurs. Eu am masina din 2012. Scuze, Codrut Keghes. So… Keep up the good work! Cred, Serban Huidu… Ca ai destule pe cap mai importante decat sa ma cerți pe mine. Spor!”, i-a transmis Dani Oțil lui Șerban Huidu.

citește și...