FOTO / Noutăți la emisiunea prezentată de Dani Oțil și Răzvan Simion. 13 ani de matinal pentru cei doi

23.09.2020, 15:58
FOTO / Noutăți la emisiunea prezentată de Dani Oțil și Răzvan Simion. 13 ani de matinal pentru cei doi
FOTO / Noutăți la emisiunea prezentată de Dani Oțil și Răzvan Simion. 13 ani de matinal pentru cei doi

13 ani cu noroc pentru Răzvan Simion şi colegul său, Dani Oțil: SuperNeatza din platou nou, în format 360°, cu rubrici şi colegi noi.

În sezonul în care vor aniversa 13 ani de matinal la Antena 1, prezentatorii emisiunii – Răzvan Simion şi Dani Oțil vin cu o mulţime de surprize pentru telespectatori. După o perioadă în care au continuat atmosfera de vacanţă cu transmisiuni live din alte două locaţii, echipa matinalului a revenit în platou, într-un studio spectaculos, în format 360°, cu rubrici şi colegi noi.


“Ne cerem scuze dacă am mai greşit, dar am fost plecaţi de multe zile de acasă. Am încercat să facem ceea ce n-au făcut alţii, mai ales într-un an atât de greu. Iată că acum am revenit în platoul de la Neatza, un platou cum nu aţi mai văzut niciodată la un matinal în România!”, a declarat Dani Oțil.

“Le mulţumim colegilor noştri care au muncit toată vara ca acest platou să fie la înălţime!”., a completat Răzvan Simion.

Florin Ristei face parte din echipa matinalului de la Antena 1


Toamna aceasta, echipa Neatza propune o serie de rubrici noi, experimente sociale, interviuri şi live-uri, lifestyle, modă românească, film şi teatru românesc, dar şi multe altele.

Tot din acest sezon, Florin Ristei, care este jurat la emisiunea ”X Factor”, s-a alăturat echipei matinalului.

“Ne dorim să identificăm cei mai buni vectori de imagine din domeniile lor şi să aflăm esenţialul de la cei mai buni. Cu noua formulă de prezentatori, dar şi invitaţii zilei, ne propunem să îi aducem telespectatorului o nouă percepţie asupra subiectelor de actualitate!”, a declarat Elena Păun, producătoarea matinalului.

Pe lângă rubrici deja consacrate, precum cele de make-up, hairstyle, travel, parenting sau healty, Neatza vine cu o rubrică nouă de educaţie financiară, alături de Adrian Măniuţiu, jurnalist şi consultant economic, una de experimente spectaculoase, alături de Profesorii trăsniţi, o rubrică de numerologie, cu Corina Stratulat, dar şi o rubrică ce aduce noutăţi din zona de decoraţiuni interioare şi nu numai.

Ponturi de vacanţă, idei de gătit, recomandări de petrecut timpul liber, sport, noutăţi din lumea filmului cu Cătălin Anchidin, Stil de succes cu Ellida Toma, dar şi provocarea “Neatza te face vedetă!”, toate acestea vor putea fi urmărite de către telespectatori în fiecare săptămână în cadrul SuperNeatza cu Răzvan şi Dani, de luni până vineri, de la 08:00, la Antena 1.

citește și...