Schimb de replici halucinante între Andreea Bălan și George Burcea: „Ești un drogat și un bețiv!”. Ce reacție a avut actorul

08.01.2022, 14:51

Un nou scandal a izbucnit între Andreea Bălan și George Burcea. După ce zilele trecute, George Burcea declara că fosta sa soție, cântăreața Andreea Bălan, l-a jignit atât pe el, cât și pe partenera lui, Viviana, în prezenta celor două fetițe, CANCAN.RO a intrat în posesia unei filmări șocante, care arată schimbul de replici între artistă și actor.

Scandalul dintre George Burcea și Andreea Bălan continuă, iar jignirile au atins cote alarmante. Totul ar fi pornit zilele trecute, când George Burcea a detaliat că Andreea Bălan a jignit-o pe Viviana Sposub, după ce aceasta le-a salutat la telefon pe cele două fiice, Ella și Clara. „Ce-mi saluți tu copiii, vreți să facem conversație în trei? Marș, du-te dracului”, potrivit click.ro

Scandalul pare că nu ia sfârșit, iar dialogul publicat de Cancan.RO arata că relația dintre cei doi foști soți este una tensionată și toxică.

„Ești un drogat și un bețiv!”

Pe înregistrarea respectivă, cântăreața îl acuză pe George Burcea, ridică tonul și îi spune că este un ”drogat și un bețiv”.

Pe cealaltă parte actorul îi cere insistent ca blondina să vină cu dovezi.

 

Discuția dintre cele două vedete

Andreea Bălan: “Stop! Uite, eu te respect pentru ea”.
George Burcea: “Termină cu lucrurile acestea și după să îți spun”.
George Burcea: “Uite, să zicem că eu am făcut lucrurile acelea”,
Andreea Bălan: “Nu ai ce să îmi spui. Eu nu am ce să discut cu un om care mă jignește”.
George Burcea: “Ascultă-mă și tu”.
Andreea Bălan: “Eu nu am ce să discut”.
George Burcea: “Pe ce bază îmi spui că sunt un drogat și un bețiv? Zi-mi pe ce bază susții la telefon că sunt un drogat și bețiv?”
Andreea Bălan: “Pentru că ești și s-a văzut că ești. Și public s-a văzut că ești. Te-ai sabotat singur cu cartea. Ești! Ce să mai discutăm? Ești”.
George Burcea: “Pe ce bază? Tu îmi spui că te jignesc când tu de fapt mă jignești și bagi în cap copiilor c%$#@uri”
Andreea Bălan: “Eu nu bag nimic copiilor”.
George Burcea: “Pe ce bază?”

George Burcea și Andreea Bălan au format un cuplu timp de 5 ani. Cei doi au făcut nuntă pe 15 septembrie 2019. S-au căsătorit civil pe 10 august şi au avut o ceremonie romantică pe o plajă în California, lângă Los Angeles, în martie 2017.

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat în martie 2020.

 

citește și...