VIDEO / Scene șocante la ‘Puterea dragostei’: Alexandra și Akebono s-au luat la bătaie, la tv. Cristina Mihaela l-a dat afară din platou: ‘Să îți iei la revedere’

09.09.2020, 18:51
VIDEO / Scene șocante la 'Puterea dragostei': Alexandra și Akebono s-au luat la bătaie, la tv. Cristina Mihaela l-a dat afară din platou: 'Să îți iei la revedere'
Scene șocante la 'Puterea dragostei': Alexandra și Akebono s-au luat la bătaie, la tv. Cristina Mihaela l-a dat afară din platou: 'Să îți iei la revedere'/ foto: captura video

Este război total în casa ‘Puterea dragostei’! Alexandra și Akebono au avut un schimb dur de replici, iar în cele din urmă s-a ajuns la agresiune fizică.

Akebono a ajuns la capătul răbdării! Supărat de afirmațiile tăioase ale Alexandrei, tânărul a mers, nervos, în casa fetelor cu o oală de sarmale, după care a profitat de un moment de neatenție al acestora și a aruncat mâncarea peste Alexandra. Concurenta a răbufnit, iar concurenții de la ‘Puterea dragostei’ au sărit să îi despartă.

Alexandra l-a pocnit pe Akebono

Akebono: Stai să-i dau sarmalele Alexandrei.
Mona: Pune-le aici pe masă.
Alexandra: Voi chiar credeți că mi-e frică de ăsta?
Mariana: Din moment ce ai ridicat mâna la o femeie, tu ca bărbat…
Alexandra: Ei nu știu ce e ăla un bărbat.

Alexandra i-a dat o palmă lui Akebono, iar de aici s-a dezlănțuit iadul. Tânăra de 26 de ani a mărturisit că este dispusă să se bată cu Akebono. Echipa de producție a fost nevoită să intervină pentru calmarea spiritelor și a scos-o din platou pe Alexandra.

‘Să se bată ca lumea cu pumnii si picioarele, sa dea in mine, daca are curaj’, a strigat Alexandra.

Alexandra: Voi sunteți niște oameni fără niciun pic de creier.
Akebono: Cum să las eu o femeie să-mi vorbească mie așa?
George: Le dai satisfacție în momentul în care înjuri. Îți faci rău singur.
Akebono: Și dacă mă dă afară, ce?

Tot conflictul ar fi început de la faptul că, zilele trecute, Alexandra a sărit să o bată pe Aya, concurenta pe care Akebono o place. Atunci, tânărul a amenințat-o direct pe Alexandra că va avea de-a face cu el dacă se mai atinge de Aya. 

‘Daca Aya va fi vreodata cu mine in emisiune, o sa ai de-a face cu mine. Rezolv eu problema’, a declarat Akebono.

George a mărturisit supărat că băieții din casă l-au împins pe Akebono să facă gestul necugetat, iar acum nimeni nu vrea să își asume consecințele.

Cristina Mihaela l-a dat afară

Din nefericire, Akebono are de suportat consecințe grave! Prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela, s-a arătat șocată de comportamentul lui Akebono și l-a dat afară din emisiune. În plus, l-a rugat să își ia rămas bun de la colegii lui.

Cristina Mihaela: Sunt șocată despre ce am văzut mai devreme.
Akebono: Eu îmi asum, sunt ale mele.
Cristina Mihaela: Nu se poate! Ea e femeie, tu ești bărbat.
Akebono: Nu-mi pasă!
Cristina Mihaela: Prin urmare, am să te rog să-ți iei la revedere de la colegii tăi. Nu avem nicio altă șansă.

citește și...