Andrada de la ‘Puterea dragostei’ s-a certat cu toți băieții din casă. Tânăra a părăsit platoul emisiunii în lacrimi: ‘”Am plâns și mi-am cerut scuze’

02.09.2020, 23:41
Andrada de la 'Puterea dragostei' s-a certat cu toți băieții din casă. Tânăra a părăsit platoul emisiunii în lacrimi: 'Am plâns și mi-am cerut scuze'
Andrada de la 'Puterea dragostei' s-a certat cu toți băieții din casă/ foto: captura video Kanal D

Episoadele de miercuri, 2 septembrie, ale emisiunii ‘Puterea dragostei’ au adus din nou în prim plan un nou scandal!

Andrada s-a certat cu toți băieții din casă și a părăsit platoul show-ului matrimonial în lacrimi. Tânăra de 21 de ani a fost asaltată de acuzații de trădare de către concurenții din casă. În urma criticilor, Andrada a cedat și a început să plângă.

‘Am plans astazi si mi-am cerut scuze tuturor baietilor, in mod special lui Akebono. Le-am cerut scuze tuturor persoanelor pe care le-am amenintat. Si Akebono ar fi trebuit sa isi ceara scuze, daca n-a facut-o…’, a spus Andrada de la ‘Puterea dragostei’.

Totul scandalul a pornit după ce Andrada a început să povestească lucruri din afara emisiunii de la Kanal D.

‘Am gresit si noi, a gresit si ea. Noua ne va fi foarte greu sa mai avem incredere in tine. Iert, dar nu uit,’, a spus Paul.

‘Eu niciodata nu am adus in emisiune chestii din afara, nici cand m-am certat cu Alexandra’, a mai spus Paul.

Cel mai supărat a fost George, iubitul Monei: ‘Eu sunt cel mai dezamagit, fiindca am fost cel mai apropiat de Andrada’. 

Andrada s-a certat și cu David

În urmă cu o săptămână, Andrada s-a certat și cu David! Despărțirea celor doi s-ar fi produs din cauza părinților lui David, care nu au fost de acord cu relația lor.

Andrada a văzut negru în fața ochilor, după ce David nu i-a răspuns la telefon timp de patru zile. Supărată, aceasta a început să îi reproșeze concurentului că nu are rușine față de ea.

Andrada: ‘Nu ai nicio explicație să-mi dai tu mie? Nu ți-e rușine cum te-ai comportat?’

David: ‘Nu trebuie să-ți dau nicio explicație.’

Andrada: ‘Cum nu trebuie să-mi dai nicio explicați? Cine te crezi? Ce, David Andrei, măi femeie?! Nu mi-ai răspuns patru zile la telefon! A trebuit să iau legătura cu toți colegii tăi. Nu mai râde!’

David: ‘Eu nu te-am jignit. M-ai făcut mincinos. Pentru mine, dragoste cu sila nu merge. Am decis să nu te mai forțez și să te las în pace. Rămânem prieteni, nu îți reproșez nimic. Eu sunt domn și nu am vorbit urât de tine. Ai început să mă înjuri. Familia este liniștită. Nu suntem oameni care acționăm cu pumnii’.

citește și...