FOTO. Bătaie între Alexandra și Aya de la ‘Puterea dragostei’! Gelozia, mărul discordiei: concurentele și-au aruncat cuvinte grele

07.09.2020, 12:41
FOTO. Bătaie între Alexandra și Aya de la 'Puterea dragostei'! Gelozia, mărul discordiei: concurentele și-au aruncat cuvinte grele
Bătaie între Alexandra și Aya de la 'Puterea dragostei'! Gelozia, mărul discordiei: concurentele și-au aruncat cuvinte grele/ foto: captura kanald

Confruntarea dintre Aya și Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ a degenerat! Cele două concurente și-au aruncat cuvinte grele și au fost la un pas să se ia la bătaie, după ce Alexandra i-a aruncat Ayei un pahar de apă în față.

Tot conflictul a început după ce Aya a afirmat că îl place pe George și că va lupta pentru el. Dacă nu va reuși să îl cucerească, îi va acorda o șansă lui Akebono. Alexandra a luat foc și a sărit o bată pe Aya, mai ales că blondina este suspectată că îl dorește și ea pe George, actualul iubit al Monei.

Alexandra și Aya de la ‘Puterea dragostei’, la un pas să se ia la bătaie

Dacă fetele din casa ‘Puterea dragostei’ nu ar fi intervenit, scandalul ar fi degenerat mai rău. Alexandra a fost calmată de celelalte concurente, iar Aya a ieșit din platou, plângând.

Aya: ‘Eu o sa incerc să îl cuceresc pe George. Sa nu imi para rau mai incolo ca nu am luptat. Daca nu iese, aia e, ma voi indrepta in continuare spre Akebono’. 

Alexandra:Ai zis mai devreme ca vei lupta pentru George. Trezeste-te la realitate! Nu ti se pare ca ai glasul ala cam mare? Nu ti se pare ca ai devenit cam tupeista? Am senzatia ca nu stii cu cine te joci’.

Aya: Taci din gura. Nu m-am facut de ras ca tine.’

Conflictul a început de la George, iubitul Monei

În apărarea Alexandrei a sărit Adriana, sora ei: ‘S-a apucat să îi zică Alexandrei că se face de rușine și dacă era în locul ei nu mai intra în emisiune. Și acum plânge, hai pe bune. Acum nu mai e tare în gură’. 

După ce spiritele s-au calmat, Aya a mărturisit că Alexandra este îndrăgostită de George, deși nu vrea să recunoască.

‘Părerea mea este că Alexandrei îi place de George, astfel nu reacționa așa. Nu s-a agitat Mona și a sărit Alexandra. Nu a declarat niciodată că este atrasă de George, dar se vede’, a spus bruneta de 18 ani.

‘Să zică merci că nu i-am dat cu altceva în cap și i-am dat cu apă. Cine este ea să vorbească de mine?’, a mai declarat și Alexandra.

citește și...