Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă! Artista i-a dat o nouă lovitură actorului

05.06.2020, 20:46
Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă! Artista i-a dat o nouă lovitură actorului
Cei doi soți se pregătesc de divorț

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă! Cei doi nu au divorțat încă oficial și nu mai locuiesc împreună de luni bune. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în septembrie 2019, iar acum sunt în prag de divorț. În ultima perioadă, aceștia și-au aruncat vorbe grele pe rețelele de socializare.

Conform Cancan.ro, războiul dintre cei doi se mută acum în instanță! Andreea Bălan a fost cea care a depus prima actele de divorț, însă din cauza pandemiei de coronavirus, cererea nu a putut fi procesată. Acum, odată cu relaxarea măsurilor, solista a putut depune oficial acțiunea de divorț.

Andreea Bălan și George Burcea se luptă în instanță pentru custodia fetițelor

Procesul de divorț se va ține la Judecătoria Buftea. În plus, interpreta scoate toate armele în războiul cu George Burcea și ar fi cerut instanței ca procesul să se desfășoare cu ușile închise.

După ce actorul a plecat de acasă, Andreea Bălan a suferit enorm și mărturisea că acesta a renunțat la viața de familist.

‘Am dorit foarte mult să-mi construiesc o familie. Am realizat că un copil mă va completa la un nivel extrem de profund, la un nivel la care nimic altceva nu a reuşit să mă completeze până în momentul acela. De aceea, scopul meu imediat, la 32 de ani, a fost să găsesc pe cineva cu care să îmi întemeiez o familie. Lucrul acesta s-a întâmplat.

După cum bine ştiţi nu am făcut numai un copil, am făcut doi, pe Elluţa şi pe Clara. Am realizat cât de frumos este să fii mamă. Totodată, faptul că eşti mamă te transformă în continuare şi te face să intri în contact cu tine ca şi copil şi să îţi dai seama că mai ai mult de lucru cu tine, iar copiii scot din tine şi părţile frumoase, dar şi părţile negative‘, preciza Andreea Bălan.

George Burcea, scandal în casa solistei

George Burcea a avut probleme și cu oamenii legii! În urmă cu câteva luni, el a fost prins drogat la volan. Actorul ar fi fost extrem de agitat în prezența polițiștilor, iar comportamentul acestuia i-a determinat pe polițiști să-l urmărească.

Totuși, înainte de a se urca la volan, George Burce ar fi făcut scandal în casa Andreei Bălan, potrivit Wowbiz. Mai mult de atât, el fusese chemat la secția de Poliție pentru a da declarații în legătură cu scandalul din casă.

citește și...