Bărbatul cu care a fost logodită Andreea Bălan și despre care nu a vorbit nimeni. Ce s-a întâmplat între ei

01.06.2020, 13:02
Bărbatul cu care a fost logodită Andreea Bălan și despre care nu a vorbit nimeni. Ce s-a întâmplat între ei
Bărbatul cu care a fost logodită Andreea Bălan și despre care nu a vorbit nimeni. Ce s-a întâmplat între ei

Andreea Bălan a avut o relație despre care nu s-a vorbit foarte mult. Aceasta a fost logodită la începutul anilor 2000.

Andreea Bălan a avut puține relații de-a lungul timpului. Teo Păcurar a fost primul iubit al artistei.

Pe Teo Păcurar, Andreea Bălan l-a cunoscut în anul 2004 și au avut o relație frumoasă până în anul 2006.

Cei doi s-au logodit în anul 2005, însă un an mai târziu Andreea Bălan și Teo Păcurar s-au despărțit. Motivul ar fi fost că bărbatul își dorea ca vedeta să se mute cu el la Bistrița, acolo unde locuiau părinții lui. Artista a preferat să se concentreze pe carieră.

Potrivit cancan.ro, Teo Păcurar are o familie fericită alături de soția și cele două fetițe. Acesta locuiește în Bistrița, acolo unde este manager în Resurse Umane.

Are o carieră impresionantă

Andreea Bălan are o carieră de succes în spate. Vedeta a debutat în televiziune în anul 1994, în cadrul programului ”Ba Da, Ba Nu”. A devenit cunoscută ca membră a trupei Andre, în cadrul căruia a activat între anii 1998 și 2001 și a lansat 7 albume, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea formației Andre, lansează pe 23 iunie 2002 primul album solo. Au urmat alte albume care s-au bucurat de succes.

De-a lungul anilor, Andreea Bălan a participat la numeroase emisiuni de televiziune. Este recunoscută pentr show-urile de dans foare spectaculoase pe care le face în spectacolelel sale.

Nu vrea iubit deocamdată

În plan personal, Andreea Bălan a avut o relație de lungă durată cu muzicianul Keo, de care s-a separat cu mare scandal. Și-a format o familie alături de actorul George Burcea, însă mariajul lor a ajuns la final din cauza neînțelegerilor în cuplu.

Andreea Bălan este foarte concentrată în acest moment pe creșterea fetițelor sale și nu-și dorește un bărbat în viața ei, cel puțin deocamdată.

„Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani”, a mărturisit vedeta.

citește și...