Andreea Bălan continuă seria dezvăluirilor șocante despre divorțul de George Burcea. Când s-a produs ruptura între cei doi

30.05.2020, 12:26
Andreea Bălan continuă seria dezvăluirilor șocante despre divorțul de George Burcea. Când s-a produs ruptura între cei doi
Andreea Bălan, adevărul despre divorțul de George Burcea

Andreea Bălan și-a deschis sufletul și a povestit totul despre divorțul de George Burcea, într-un interviu emoționant pentru VIVA! Solista a rămas să își crească singură cele două fetițe, pe Ella Maya și Clara Maria.

Ultimul an nu a fost deloc ușor pentru Andreea Bălan! Artista a fost la un pas de moarte când a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță, în 2019, iar acum se află în plin proces de divorț cu tatăl micuțelor sale.

Andreea Bălan, adevărul despre divorțul de George Burcea

Andreea Bălan a explicat când s-a produs exact ruptura între ea și actorul George Burcea.

‘Ultimul an a fost pentru mine un rollercoaster emoțional, în care am trecut de la normalitate la agonie, apoi la extaz și apoi iar la agonie. Mă refer la faptul că aveam o relație normală, frumoasă, care a fost dată peste cap de evenimentele șocante de la nașterea Clăriței, un șoc din care nici azi nu mi-am revenit complet’, a declarat Andreea Bălan.

Cei doi s-au căsătorit religios în septembrie 2019. Interpreta a recunoscut că, inițial, nu a dorit să se căsătorească, dar a luat decizia de a face nunta când era pe patul de spital.

‘Deși ani la rând am refuzat să fac nuntă, am luat decizia de a ne căsători la Starea Civilă pe patul de spital, când eram legată la aparate, deoarece șocul de a fi între viață și moarte a fost foarte mare. Pe patul de spital eu am decis să facem actele pentru căsătorie și credeam că suntem mai uniți ca niciodată, dar, de fapt, nu era așa.Relația noastră era foarte OK înainte de nuntă și chiar și după. Dar, într-adevăr, mai mult eu mi-am dorit ca nunta să arate și să fie ca în basme‘, a spus vedeta.

George Burcea lipsea nopțile de acasă

Andreea Bălan a mai spus că relația dintre ea și George a început să se strice la câteva luni de la nuntă, mai exact în decembrie 2019.

‘Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau. Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume. 

Viața mi-a arătat de multe ori că este imprevizibilă, deși eu aveam un plan anume, și astfel încerc să văd partea plină a paharului și să mă gândesc că mereu vor veni lucruri bune, după ceva rău.

Apoi, schimbarea de comportament a soțului meu a venit ca un șoc pentru mine. Iar faptul că mă confrunt cu un divorț atât de repede după nuntă a fost din nou o tristețe la care nu m-am așteptat niciodată’, a declarat Andreea pentru revista VIVA!

citește și...