Scandalul anului între Oana Zăvoranu și Oana Roman! Cum a jignit-o bruneta: ‘Că mai grohăi de mine, dar să ai râtu’ mic’

04.11.2020, 21:06
Scandalul anului între Oana Zăvoranu și Oana Roman! Cum a jignit-o bruneta: 'Că mai grohăi de mine, dar să ai râtu' mic'
Scandalul anului între Oana Zăvoranu și Oana Roman! Cum a jignit-o bruneta: 'Că mai grohăi de mine, dar să ai râtu' mic'

A izbucnit scandalul între Oana Zăvoranu și Oana Roman! În urmă cu o zi, fiica lui Petre Roman a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut o dezvăluire neașteptată despre Oana Zăvoranu.

Oana Roman nu s-a sfiit să răspundă întrebărilor indiscrete adresate de Cătălin Măruță, la provocarea ‘Spui tot sau îți ia gura foc’. Vedeta a fost pusă să o descrie pe fosta soție a lui Pepe în trei cuvinte, însă nu s-a gândit o clipă că va declanșa un adevărat război.

‘Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine’, a afirmat Oana Roman, la PRO TV.

Oana Zăvoranu a jignit-o iar pe Oana Roman

După declarațiile făcute de Oana Roman la tv, Oana Zăvoranu a răbufnit pe contul ei de Facebook. Se știe că cele două nu au avut niciodată o relație prea bună, bruneta criticând-o adesea pe Oana Roman, în mediul online.

De data aceasta, se anunță un scandal imens între cele două vedete. Oana Zăvoranu a scris, pe rețelele de socializare, o postare jignitoare la adresa Oanei Roman. Actrița a vorbit în termeni duri despre kilogramele în plus ale Oanei Roman și nu a ezitat să o compare pe aceasta cu un personaj din desene animate, purcelușa ‘Peppa’.

De asemenea, Oana Zăvoranu a criticat și relația Oanei Roman cu tatăl ei, Petre Roman, spunând că nici măcar părintele său nu a vrut-o și a plecat de lângă ea.

Citește și: Cum ataca Oana Zăvoranu relația lui Pepe cu Raluca Pastramă. A prevestit divorțul?

A comparat-o cu un personaj din desene animate

‘A fost odata ca niciodata o ‘fetita’ cu mare pofta de mancare. Parintii credeau ca o sa ii treaca, dar pofta de mancare si apetitul pt scandal si mizerie a crescut direct proportional cu dimensiunile ‘trupului’ ei. 

Parintii, mai ales tatal a fugit in lume, numai ca sa nu mai aibe de-a face cu ea ? O cheama Onuca Pateut, dar mai nou raspunde la numele de Peppa Pig ?! Peppa a crescut si ii place la televizor, desi televizorului nu ii place de ea deloc ??

Peppa a tot incercat sa se aciuiasca pe langa locuri unde se poate manca ca sa faca reclama si un timp chiar i-a mers, pana cand patronii restaurantelor au ajuns la concluzia ca nu mai au mancare pentru clienti si au gonit-o.

In zadar a mai tot incercat Peppa sa ii atraga atentia tatalui fugit venind pe la tv cu miloaga, ca tatal dus a fost’, a scris Zăvoranca pe Facebook.

Citește și: Oana Zăvoranu ia măsuri după ce imaginea i-a fost folosită de un site de escorte. ”Golănii din acestea nu accept”

A făcut glume pe seama kilogramelor în plus ale Oanei Roman

Oana Zăvoranu nu s-a oprit aici și a continuat să o atace extrem de dur pe Oana Roman, afirmând despre vedetă că mai are puțin și își mănâncă și soțul. La postarea jignitoare, a adăugat și un colaj cu imagini de pe vremea când Oana Roman avea multe kilograme în plus.

‘Acum Peppa e mandra nevoie mare ca cica a slabit vreo 89 de grame si vrea sa o vada lumea, desi cum spuneam lumea nu vrea sa o vada. Desi Peppa ?a slabit foarte putin , frustrarea, tupeul, rautatea si invidia nu au slabit deloc odata cu ea… si pentru ca nu e chemata pe nicaieri decat ca sa se faca misto de ea, acum doua zile, ( cu toate ca a fost pusa sa manance de toate la o emisiune cu riscul ca a doua zi sa aibe dureri aprige la colon si ea si sotul), disperata sa apara a mers si a mai grohait putin de mine ca altfel nimeni nu o chema. 

Peppa nu fi trista, lasa ca realizatorii tv vor mai avea nevoie de clovni ca tine pentru a trece timpul si te vor mai chema…
Intrebare…da’ cu sotu’ ce-ai avut?… el nu vrea sa manance tabasco si tot ce mananci tu Peopa, dar nu poate sa iti reziste??? Apetitul tau de mancarica si scandal e de neoprit si ii evsi lui fricuța saracul ca il mananci???…de aia vine cu tine’, a mai adăugat Oana Zăvoranu.

La finalul postării, Zăvo a avertizat-o pe Oana Roman să nu mai vorbească de ea pe la tv, numind-o nesimțită pe fiica lui Petre Roman.

‘P.S. Ca mai grohai pe acasa de mine mi se rupe, dar sa ai râtu’ mic cand mai vine vorba de mine public nesimtita ce esti! Nu ma confunda pe mine cu alea de iti cumpara tie colanti de balena cu 14 lei… influencera’ p—ii ce mai esti si tu… Oana ♥️’, a mai scris bruneta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A fost odata ca niciodata o ‘fetita’ cu mare pofta de mancare Parintii credeau ca o sa ii treaca, dar pofta de mancare si apetitul pt scandal si mizerie a crescut direct proportional cu dimensiunile ‘trupului’ ei Parintii, mai ales tatal a fugit in lume, numai ca sa nu mai aibe de-a face cu ea ? O cheama Onuca Pateut, dar mai nou raspunde la numele de Peppa Pig ? Peppa a crescut si ii place la televizor, desi televizorului nu ii place de ea deloc ?? Peppa a tot incercat sa se aciuiasca pe langa locuri unde se poate manca ca sa faca reclama si un timp chiar i-a mers, pana cand patronii restaurantelor au ajuns la concluzia ca nu mai au mancare pentru clienti si au gonit-o ? In zadar a mai tot incercat Peppa sa ii atraga atentia tatalui fugit venind pe la tv cu miloaga, ca tatal dus a fost… Acum Peppa e mandra nevoie mare ca cica a slabit vreo 89 de grame si vrea sa o vada lumea, desi cum spuneam lumea nu vrea sa o vada ? Desi Peppa ?a slabit foarte putin , frustrarea, tupeul, rautatea si invidia nu au slabit deloc odata cu ea…si pentru ca nu e chemata pe nicaieri decat ca sa se faca misto de ea, acum doua zile m, ( cu toate ca a fost pusa sa manance de toate la o emisiune cu riscul ca a doua zi sa aibe dureri aprige la colon si ea si sotul), disperata sa apara a mers si a mai grohait putin de mine ca altfel nici pulea nu o chema ? Peppa nu fi trista, lasa ca realizatorii tv vor mai avea nevoie de clovni ca tine pentru a trece timpul si te vor mai chema… Intrebare…da’ cu sotu’ ce-ai avut?…el nu vrea sa manance tabasco si tot ce mananci tu Peopa, dar nu poate sa iti reziste??? Apetitul tau de mancarica si scandal e de neoprit si ii evsi lui fricuța saracul ca il mananci???…de aia vine cu tine To be continued… P.S. Ca mai grohai pe acasa de mine mi se rupe dar sa ai râtu’ mic card mai vine vorba de mine public nesimtita ce esti! Nu ma confunda pe mine cu alea de iti cumpara tie colanti de balena cu 14 lei…influencera’ p—ii ce mai esti si tu…dar lasa ca mai primeati de pomana vreo aparitie tv cu ocazia asta daca mai grohai de mine Oana ♥️ Acesta este un PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE…

O postare distribuită de OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) pe

citește și...