Declarația pe care Oana Roman a făcut-o despre Oana Zăvoranu. ”Brânză bună în cel mai prost burduf de câine”

03.11.2020, 12:12
Declarația pe care Oana Roman a făcut-o despre Oana Zăvoranu. ”Brânză bună în cel mai prost burduf de câine”
Declarația pe care Oana Roman a făcut-o despre Oana Zăvoranu. ”Brânză bună în cel mai prost burduf de câine”

Oana Roman a făcut o declarație neașteptată despre Oana Zăvoranu, la o emisiune de televiziune.

Oana Roman a fost invitată la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la pro TV, unde a acceptat provocarea ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Una dintre întrebările care i-au fost puse Oanei Roman a fost legată de Oana Zăvoranu.

Provocarea pentru Oana Roman a fost de a o descrie pe Oana Zăvoranu în trei cuvinte. „Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, a spus Oana Roman, potrivit revistei Viva. De altfel, este cunoscut că între cele două nu există o relație prea bună, Oana Zăvoranu criticând-o adesea pe Oana Roman.

Oana Zăvoranu se laudă cu reușitele ei în afaceri pe rețelele de socializare

Oana Zăvoranu se laudă cu afacerile ei în mediul online. Pe contul său de socializare, vedeta a vorbit despre clinica medicală pe care o deține.

”Am marea bucurie si onoare sa impartasesc cu voi o realizare personala de mari proportii, de data asta in calitate de femeie de afaceri, ca tot ma manânca de fund toate hamesitele si nonvalorile , ca cica ‘toc’ banii lu’ mamica, nu ma pricep la afaceri, cheltuiesc fara limite si alte baliverne debitate de mintile lor bolnave de invidie si rautate ? Uite ca in ciuda tuturor piedicilor, mizeriilor, furturilor si vicisitudinilor pe care le-am intampinat cu aceasta clinica in care am investit BANII MEI PERSONALI, FARA CREDITE, FONDURI EUROPENE DE INVESTITII, etc, asa cum fac toti ‘marii’ oameni de afaceri din tarisoara asta furata vai mama ei, sunt mandra patroana a unei clinici care este fruntasa, laudata de catre pacientii care ii trec pragul dat fiind serviciile impecabile si preturile mici, respectata si prolifica in domeniul sau de activitate ? Locul 1 pe linie ??♥️, a spus vedeta.

”Hai luati de aici si bagati-va unghia in gat, voi toti cei care nu aveti si nu ati avut niciodata loc de mine in toate sensurile?…frumoasa sunt, desteapta sunt, tanara sunt, talentata sunt, invingatoare sunt, ceva banuti acolo am, ia sa vedem ce nu am sau nu sunt ?? Va pup tare…numai pe aia care meritati…restul…mare flit! ?, a încheiat Oana Zăvoranu.

 

citește și...