Larisa Drăgulescu reacționează după ce fostul soț a fost atacat la „Survivor”. ”L-au tratat destul de prost”

10.03.2022, 13:11
Larisa Drăgulescu reacționează după ce fostul soț a fost atacat la „Survivor”. ”L-au tratat destul de prost”
FOTO / Larisa Drăgulescu, ipostază sexy în Bulgaria. A pozat sumar îmbrăcată în zăpadă!

Larisa Drăgulescu a reacționat și i-a luat apărarea fostului soț, după ce acesta a fost atacat de colegi în competite. Vedeta îl urmărește pe fostul gimnast la „Survivor România”, iar recent sportivul a fost trimis pe Insula Exilului. ”Cred că l-au tratat destul de prost, bazându-se probabil pe lucruri pe care le cunosc doar așa, de suprafață”, a spus fosta soție a sportivului.
Marian Drăgulescu a fost trimis recent pe Insula Exilului la propunerea lui TJ Miles, cu care colegii au fost de acord în unanimitate. Fostul gimnast a fost dur criticat de artistul CRBL, care l-a numit un ”tip individualist, necooperant”. Mai mult, concurentul Survivor l-a avertizat pe fostul gimnast că nu are atitudinea potrivită.

CRBL a semnalat că Marian Drăgulescu este interesat de imagine” pe care el crede că o are”, însă nu se implică să câștige puncte. Artistul a spus că își dorește ca fostul gimnast ”să mai lase din caracterul lui individualist, caracterul lui orgolios care știe multe și să învețe cum să se integreze în acest grup”. In caz contrar, acesta va merge acasa.

CRBL, atac la Marian Drăgulescu

„S-a întâmplat ce trebuia să se întâmple, Marian a fost trimis în exil. Eu cred, și puteți să mă înjurați pentru treaba asta, că lui îi pasă doar de imaginea lui de acasă. Nu-i pasă de puncte, îi pasă de cum e acasă, de imaginea pe care el crede că o are. Îmi doresc ca Marian să pună cap la cap tot ce s-a vorbit, tot ce s-a spus, să mai lase din caracterul lui individualist, caracterul lui orgolios care știe multe și să învețe cum să se integreze în acest grup ca să putem merge mai departe. Altfel, are un singur drum, spre casă.

Sunt curios cum se va întoarce Marian din exil, ce va zice la consiliu. Nu știu dacă se va înrăi împotriva noastră sau va analiza constructiv ce i-am spus și se va coborî de acolo unde crede că este, să vină lângă noi și ușor, ușor să construim o relație cu grupul”, a declarat CRBL în cadrul Survivor România.

Reacția Larisei Drăgulescu după ce Marian Drăgulescu a fost atacat de colegi

Fosta soție a reacționat și i-a luat apărarea, subliniind că cei care ”l-au tratat prost” nu îl cunosc foarte bine și s-au bazat pe ”lucruri de suprafață”. Mai  mult, Larisa Drăgulescu spune că fostul soț este o persoană căreia îi plac provocările.

„Pentru mine e evident că cei de acolo, din Dominicană, nu știu mare lucru despre Marian. Cred că l-au tratat destul de prost, bazându-se probabil pe lucruri pe care le cunosc doar așa, de suprafață, din diverse relatări ale presei. Ceea ce nu știu ceilalți e că Marian Drăgulescu e un tip căruia îi plac provocările, ca și sportul în general. Și poate să ducă foarte multe! De-aia a și plecat în emisiune!”, a spus ea.

 

Fosta soție a subliniat că ea îl cunoaște foarte bine pe Marian Drăgulescu și că acestuia nu îi place să aibă conflicte.

„V-am spus că ceilalți nu știu decât lucruri de conjunctură despre el. Dacă ar fi fost altfel, ar fi știut că lui îi place mai degrabă să aplaneze conflictele, decât să le asculte. Intră în dispute, dar preferă să iasă din ele repede. Așa e Marian, de când îl știu, în viața de zi cu zi. Așa că cele desfășurate recent acolo, în emisiune, nu mă miră câtuși de puțin”, a dezvăluit Larisa Drăgulescu, care l-a și lăudat pe fostul sportiv, actual antrenor de gimnastică.

citește și...