Cătălin Zmărăndescu, un nou conflict cu cei din echipa Războinicilor. „Mamă, când îi bat pe aștia de 30 de ani”

08.02.2022, 18:37

Cătălin Zmărăndescu a intrat într-un nou conflict cu cei din echipa Războinicilor, la „Survivor România”, în ediția de duminică, 6 februarie. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a făcut o serie de ironii la adresa bărbaților.

Cătălin Zmărăndescu este poate cel mai controversat personaj de la Survivor România. Luptătorul s-a făcut remarcat de-a lungul săptămânilor petrecute la Survivor prin conflictele pe care le-a avut cu mai mulți concurenți din ambele echipe.

Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru o recompensă mult dorită: mâncare. Lupta din weekend a demonstrat că Faimoșii luptă ca o echipă în timpul probelor. Momentele conflictuale nu au lipsit.

După ce săptămâna trecută Cătălin Zmărăndescu a avut o ceartă cu fetele din echipa Războinicilor, de data aceasta, el a făcut o serie de ironii la adresa bărbaților.

Cătălin Zmărăndescu: „Mamă, când îi bat pe aștia de 30 de ani”

„Ah, ce bine mă simt! Și-a revenit ursul, fraților! Băi ce bine îmi pare că îi mai iau pe aștia de 30 de ani, fraților, și-i bat. Mamă, când îi bat pe aștia de 30 de ani, ce bine mă simt! Nici nu vă dați seama”, a spus Cătălin Zmărăndescu în cadrul emisiunii.

Mai mult,  ar putea fi eliminat, după ce s-a descoperit că ar fi încălcat regulamentul. Surse din emisiunea de la Pro TV spun despre Cătălin Zmărăndescu că ar fi venit la competiție cu vitamine, fiind interzis acest lucru. Pastilele luate de Cătălin Zmărăndescu ar arăta ca cele luate de sportivi, pentru muşchi şi performanţă.

Luptătorul este acuzat că a încălcat regulamentul

Singurele obiecte şi articole vestimentare care a compus fiecare bagaj luat de participanții de la Survivor România 2022 sunt ungheră, pensetă, periuță de dinți, un rând de haine, cinci perechi de șosete și cinci perechi de chiloți.

Faimosul susține că medicamentele sunt prescrise de doctor.

”Zmărăndescu a intrat cu plasa de medicamente după el. Avea ditamai traista. Ne-am uitat așa la el și ne-am zis în sinea noastră: „Dacă e așa bolnav, ăsta la ce o fi venit aici?”. Ne-a zis că i le-a prescris medicul, sanchi, dar pastilele arată ca cele pe care le iau sportivii. Lua vreo 11 pastile zilnic, le înghițea așa, ca un curcan.

Ne-am uitat la ele ca să vedem și noi cum arată, dar arătau ciudat. Erau mai lunguiețe și de diferite culori, fix ca alea pe care le iau sportivii ca să le crească mușchii, care se dau pentru tonusul muscular, pentru performanță în sălile de sport. Erau în niște tuburi cu denumiri, dar știi că poți să pui orice în ele. El știa ce are acolo!” a povestit o sursă de pe platourile de filmare, potrivit „Click!”.

citește și...