Scandal între Cristina Șișcanu și Elena Ionescu. ”Eu o cunosc din alte conjucturi și acolo avea ieșiri asemănătoare”

25.01.2021, 13:49
Scandal între Cristina Șișcanu și Elena Ionescu. ”Eu o cunosc din alte conjucturi și acolo avea ieșiri asemănătoare”
Scandal între Cristina Șișcanu și Elena Ionescu. ”Eu o cunosc pe Elena din alte conjucturi și acolo avea ieșiri asemănătoare”

Tensiuni între Cristina Șișcanu și Elena Ionescu la emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”.

Cântăreața Elena Ionescu face parte din emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”, transmisă de postul de televiziune Antena Stars. Alături de Elena Ionescu, în cadrul emisiunii mai apar și alte vedete, precum Sânziana Buruiană, Roxana Vancea, Oana Roman și Cristina Șișcanu.

Elena Ionescu a comentat despre Oana Roman și Cristina Șișcanu, care sunt nou-venite în proiectul TV respectiv și care au stat departe de celelalte mămici. ”Nu știu care va fi interacțiunea între mine și celelate două mămici, spre că una bună. Nu am de împărțit cu nimeni absolut nimic”, a spus Elena Ionescu, citată de spynews.ro.

”Eu nu înțeleg nemulțumirile Elenei. Am înțeles că a deranjat-o faptul că eu și Oana Roman am stat mai mult la povești, este firesc acest lucru pentru că noi ne știm de atâta timp și ne cunoaștem”, a venit replica Cristinei Șișcanu. oana Roman a completat: ”Noi ne știm de foarte mulți ani, am petrecut mult timp împreună și e normal că în momentul în care a venit Cristina am stat mai mult cu ea. Îmi pare rău dacă Elena s-a simțit exclusă, nu asta a fost intenția”.

Scandal între Cristina Șișcanu și Elena Ionescu. ”Este agresivă și modestă intelectual, nu am ce să împart cu ea”

Cristina Șișcanu și Elena Ionescu au continuat să se înțepe la emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”. De altfel, cele două au mai participat împreună la o emisiune TV și nu s-au înțeles deloc bine.

”A fost o situație absolut aberantă, dar nu m-a surprins pentru că eu o cunosc pe Elena din alte conjucturi și acolo avea ieșiri asemănătoare. A început cu niște insulte pe care eu nu le-am înțeles, chiar de când am venit m-am ales cu înțepături din partea ei. Pe noi ne desparte un ocean, ea este agresivă și modestă intelectual, nu am ce să împart cu ea”, a mai comentat Cristina Șișcanu, citată de sursa anterior menționată.

Elena Ionescu a reacționat la declarațiile Cristinei Șișcanu: ”Nu avem de ce să avem discuții de genul acesta și chiar mi-ar fi plăcut să te văd altfel după toată perioada asta. Dar probabil că na, frustrarea din interior se reflectă uneori. Până la urmă nici nu știu ce avem de împărțit ca să ai răutăți gratuite. Ignoranța afișată atunci când sunt camerele este mult mai eficientă decât a da un argument pe care, evident, nu îl ai. Când te întorci acasă și nu se întâmplă ceva, te apuci să vorbești prost. Mi-ar plăcea ca de acum încolo, dacă ai ceva să-mi spui, să îmi spui personal. Bineînțeles, ca de fiecare dată, și în această emisiunea ea va trata totul prin ”diplomația” de a zâmbi fără a avea un argument, pentru a nu da replici proaste. Când s-a dat drumul la camere, Cristina a zis că ea nu vrea să mai vorbească de față cu copiii. Asta e metoda prin care nu ai ceva de spus și preferă să spună pe la spate, în loc să spună în față: ”Da, femeie, sunt frustrată”.

 

citește și...