Scandal între Bianca Rus și Lorenna. Ce se întâmplă între cele două artiste

23.05.2021, 12:51
Scandal între Bianca Rus și Lorenna. Ce se întâmplă între cele două artiste
Scandal între Bianca Rus și Lorenna. Cele două artiste s-au certat la TV

Bianca Rus și Lorenna sunt în scandal. Cele două artiste s-au certat la TV.

Este scandal între Bianca Rus și Lorenna. Bianca Rus i-a adus o serie de acuzații Lorennei. Potrivit spynews.ro, Bianca Rus a afirmat că Lorenna i-a furat iubitul, în urmă cu mai mulți ani.

”Draga mea Lorenna, te pup. Nu am absolut nimic cu ea. O să-i transmit ceva, dacă tot am venit la voi. Dragă Lorenna, să nu uităm că eu eram îndrăgostită de un impresar, să nu-i dăm numele, dar tu mi-ai furat impresarul, adică pe iubitul meu și am suferit foarte mult, iar ceea ce am zis despre tine, că nu te îmbraci foarte bine, din punct de vedere popular te îmbraci super ok, pe scenă ești foarte ok, dar în viața de zi cu zi ești cum m-aș îmbrăca eu în rochița asta albă zi de zi”, a declarat Bianca Rus la postul de televiziune Antena Stars.

Bianca Rus a ținut să facă lumină și în cazul repertoriului ei, după ce Lorenna ar fi acuzat-o că i-ar fi furat piesele. ”Am suferit foarte tare. S-a întâmplat acum zece ani, la mare. Prin intermediul televiziunilor trebuie să ne clarificăm. Nu știu ce a fost între ei, dar ea asta voia, să-mi ia mie impresarul. Mai are puțin și zice că i-am copiat și culoarea părului. Nu este adevărat ceea ce spune! Toate negativele și repertoriul pe care eu îl am sunt de la Angela Rusu”, a mai spus Bianca Rus.

Ce replică i-a dat Lorenna Biancăi Rus

Lorenna a făcut și ea declarații la Antena Stars în legătură cu spusele Biancăui Rus.

”Băi, eu am o carieră de ani de zile în spate și nu am intrat în scandaluri, pentru că nu am vrut. Am intrat acum din curiozitate, pentru că m-a sunat lumea și mi-a zis să intru repede pe Antena Stars că nu știu ce zice Bianca despre tine. Am o mare, mare curiozitate. Cum îl cheamă pe impresarul tău? Pe iubitul acela pe care ți l-am furat, Bianca? Pentru că eu pe vremea aceea, colaboram cu fratele meu, MC Ciucu și cu Leonte. Deci, ăștia doi! E altcineva la mijloc despre care nu știu?”, a spus Lorenna, conform sursei mai sus-menționate.

”Spune numele impresarului sau al iubitului pe care spui tu că ți l-am furat. Sunt foarte curioasă”, a adăugat aceasta. ”Spune să audă toată lumea! M-ai acuzat! Ai adus o acuzație la adresa mea și trebuie să afle lumea despre cine este vorba, pentru că eu nu știu!”, a mai spus aceasta.

citește și...