Otilia Bilionera, detalii despre scandalul cu fostul impresar. ‘Aștept procesul, dar între timp am reușit să câștig’

28.01.2021, 14:33
Otilia Bilionera, detalii despre scandalul cu fostul impresar. 'Aștept procesul, dar între timp am reușit să câștig'
Otilia Bilionera, detalii despre scandalul cu fostul impresar. 'Aștept procesul, dar între timp am reușit să câștig'

Otilia Bilionera a dezvăluit că a terminat de curând colaborarea cu producătorul și impresarul ei, Ionuț Bejinariu. Despărțirea celor doi nu s-a produs în termeni tocmai amiabili, iar acum au ajuns la cuțite.

Solista a mărturisit că acum este împlinită pe plan profesional, după ce a rupt legătura definitiv cu fostul ei impresar. Cei doi au ajuns chiar și în instanță, pentru a rezolva situația dintre ei pe cale legală.

Otilia Bilionera se judecă cu fostul impresar

‘Aștept procesul, dar între timp am reușit să câștig colaborări esențiale pentru viitorul meu ca artistă. Dar asta nu înseamnă că voi renunța la ceea ce mi se cuvine, așa că, în curând, voi merge și eu, și fostul impresar, la tribunal, vom vedea acolo cine are dreptate. Oricum, nu era să aștept să mă dea el în judecată, eu vreau să lămuresc lucrurile cât mai rapid’, a declarat Otilia Bilionera pentru Wowbiz. 

Otilia Bilionera e pe cai mari și a semnat deja cu una dintre cele mai mari case de discuri din zona aceasta a Europei.

‘Abia m-am întors din Turcia, am înregistrat încă șase emisiuni din show-ul pe care îl prezint alături de Ugur și care are succes foarte mare. Mă bucur, asta înseamnă că lumea vede că pot să fac mai multe decât muzica, este o șansă pentru mine’, a mai adăugat solista.

Otilia Bilionera, afectată de pandemie

Pandemia a afectat-o financiar și pe artista Otilia Bilionera. Solista a mărturisit că avea programate foarte multe concerte, însă acestea au fost suspendate.

”Nu aș ști să spun câte concerte am pierdut, dar sunt foarte multe, erau programate multe, dar nici nu vreau să aflu câte că nu vreau să fac infarct. Asta este, nu avem ce să facem”, a declarat Otilia Bilionera pentru wowbiz.ro.

citește și...