Bianca Rus are un nou iubit. ”A știut să-mi răspundă la toate întrebările”

30.12.2020, 13:18
Bianca Rus are un nou iubit. ”A știut să-mi răspundă la toate întrebările”
Bianca Rus are un nou iubit. ”A știut să-mi răspundă la toate întrebările”

Bianca Rus are o nouă relație sentimentală. Vedeta a povestit cum l-a cunoscut pe partenerul ei din prezent.

Bianca Rus a dezvăluit, la o emisiune de televiziune, că nu mai este singură și că are o nouă relație. „M-am întâlnit într-un cerc de prieteni și l-am văzut și mi-a plăcut. E un tip elegant, dar și nebunatic. (…) Nici tânăr, nici bătrân, nici prea bogat, nici prea sărac, nici deștept, nici prost”, a spus artista despre noul ei iubit, citată de spynews.ro.

„Am purtat așa un dialog cu el și a știut să-mi răspundă la toate întrebările.(…) L-am întrebat dacă fetele subțiri cu cardul se întrețin și l-am mai întrebat: ”dacă o cărămidă costă 1 leu, 50 cât costă?” și a știut să-mi răspundă și la întrebarea aceasta”, a adăugat ea.

Bianca Rus a fost căsătorită

Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț.

Vedeta s-a declarat extrem de fericită după separarea de Antonio.

”Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, mărturisea Bianca Rus după separarea de fostul ei partener de viață, Antonio.

Ce spune Bianca Rus despre copii

Bianca Rus a vorbit recent despre eventualitatea de a deveni mămică. Deși își dorește un copil, vedeta este concentrată în prezent pe cariera profesională.

”Mi-ar plăcea să fie și tatăl bebelușului, după care să fie și bebelușul. Părinții mei chiar își doresc să aibă un nepoțel. Poate peste un an, doi, trei, o să apară și nepoțelul”, a declarat Bianca Rus.

”Mai bucurați-vă de mine așa cum sunt! Nu știu dacă sunt pregătită sau nu! Nu știu dacă m-aș vedea mămică, nu știu de cât de bună aș fi ca mamă! Nu știu să schimb scutece. De mică visam că o să fiu mamă, dar nu știu. Îmi doresc, dar nici nu pot să-mi imaginez acum”, a adăugat ea.

citește și...