Scandal între Anda Adam și Maurice Munteanu la ”Bravo, ai stil”. ”Vreau să mă retrag”

07.11.2021, 14:10
Scandal între Anda Adam și Maurice Munteanu la ”Bravo, ai stil”. ”Vreau să mă retrag”
Scandal între Anda Adam și Maurice Munteanu la ”Bravo, ai stil”. ”Eu mă retrag din acest platou”

Scandal între cântăreața Anda Adam și Maurice Munteanu, unul dintre cei trei jurați de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Cântăreața s-a declarat dezavantajată de jurat și a spus răspicat acest lucru. La rândul lui, Maurice Munteanu i-a dat replica artistei.

Cântăreața Anda Adam este una dintre vedetele care concurează în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. Artista a avut o discuție extrem de aprinsă cu Maurice Munteanu, unul dintre cei trei jurați de la show-ul de stil. În ediția de vineri a emisiunii, Anda Adam a afirmat că se simte dezavantajată de Maurice Munteanu.

“Nu mai sunt suficient de motivată să vin aici în platou cu o ținută pe care să o pot purta cu energia mea bună, să-mi pot alege o piesă, să pot crea o poveste. Simt că în orice aș veni îmbrăcată nu sunt suficient de potrivită în poveste, în ambianță cu corpul meu și cu orice reprezint eu, Anda, motiv pentru care vreau să mă retrag. Ajung în faza în care nu mai dorm noaptea. Nu mă mai simt confortabil”, a spus Anda Adam, notează click.ro.

Scandal între Anda Adam și Maurice Munteanu la ”Bravo, ai stil”. ”“Dacă are tupeu să spună că explicațiile mele nu sunt coerente, eu mă retrag din acest platou”

Maurice Munteanu i-a replicat Andei Adam: “Poți să dai un comunicat de presă, să scrii pe Facebook că Maurice Munteanu are ceva cu tine, că te persecută. Jur, fă ce vrei. Ți-am explicat coerent niște lucruri, nu le-ai înțeles, ai spus că asculți, dar nu asculți nimic”.

Anda Adam a continuat: “Nu am cum să le înțeleg, explicațiile tale nu sunt coerente”.

Auzind comentariul Andei Adam, Maurice Munteanu s-a ridicat de la masa juriului și a plecat: “Dacă are tupeu să spună că explicațiile mele nu sunt coerente, eu mă retrag din acest platou”.

citește și...