Scandal înainte de marea finală ‘Chefi la cuțite’, sezonul 9! Narcisa Birjaru, din echipa lui Scărlătescu, mărul discordiei

16.06.2021, 16:06
Scandal înainte de marea finală 'Chefi la cuțite', sezonul 9! Narcisa Birjaru, din echipa lui Scărlătescu, mărul discordiei
Scandal înainte de marea finală 'Chefi la cuțite', sezonul 9! Narcisa Birjaru, din echipa lui Scărlătescu, mărul discordiei

Mai sunt doar câteva ore până la aflarea marelui câștigător ‘Chefi la cuțite’, sezonul 9! În finala show-ului culinar de la Antena 1 s-au calificat doar 3 concurenți: Narcisa Birjaru, Elena Matei și Cătălin Amarandei. 

După ce au fost anunțați finaliștii sezonului 9 ‘Chefi la cuțite’, Narcisa Birjaru, din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu, a stârnit numeroase controverse.

Telespectatorii au răbufnit pe rețelele de socializare, susținând că tânăra nu avea ce căuta în marea finală ‘Chefi la cuțite’.

Narcisa Birjaru îl va reprezenta pe Cătălin Scărlătescu în finala ‘Chefi la cuțite’

În plus, s-au făcut multe acuzații grave la adresa producătorilor emisiunii, care ar fi schimbat regulile pe ultima sută de metri.

Mai mult de atât, se zvonește că Narcisa Birjaru ar pleca acasă cu marele trofeu de 30.000 de euro, în condițiile în care cei care ar fi meritat pe deplin această șansă au fost eliminați din competiție.

„A fost ultimul sezon la care mă uit”, „Păcat de bucătarii adevărați…”, „Asta e mascaradă, nu mai e concurs. Mi-am dat seama prea târziu”, „Cred că au încurcat filmările cu Acces Direct” sau „Jocurile sunt făcute”, au fost o parte dintre mesajele lăsate pe paginile emisiunii ‘Chefi la cuțite’.

Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Dumitrescu, dezamăgit că nu a ajuns în finală

La fel s-a întâmplat și în rândul concurenților care au fost eliminați în semifinală. Ștefan Borleanu, cuțitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu, a răbufnit după ce a aflat că nu s-a calificat în finala ‘Chefi la cuțite’.

Tânărul a mărturisit, fără rețineri, că fetele Narcisa Birjaru și Elena Matei nu aveau ce căuta la ultima probă.

„Nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în semifinală. Ar fi trebuit să ajungă în finală niște oameni care au demonstrat că au muncit și că au făcut niște farfurii mișto”, a fost declarația făcută de Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite, scrie a1.ro.

citește și...