Cine sunt finaliștii ”Chefi la cuțite”. Se luptă pentru premiul de 30.000 de euro

16.06.2021, 10:35
Cine sunt finaliștii ”Chefi la cuțite”. Se luptă pentru premiul de 30.000 de euro
Cine sunt finaliștii ”Chefi la cuțite”. Se luptă pentru premiul de 30.000 de euro

În ediția de marți, 15 iunie 2021, s-au aflat finaliștii sezonului 9 al show-ului ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Au fost desemnați cei trei finaliști ai emisiunii ”Chefi la cuțite”, sezonul 9, care se vor lupta pentru premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro. Finala concursului va fi difuzată miercuri, 16 iunie 2021, la Antena 1, de la ora 20:30.

Cei trei finaliști care se vor lupta pentru marele trofeu sunt: Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea și Narcisa Birjaru, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, dezamăgit că nu a ajuns în finală

Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a ajuns în finala show-ului culinar. „Nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în finală. Ar fi trebuit să ajungă în finală niște oameni care au demonstrat că au muncit și că au făcut farfurii mișto”, a spus Ștefan Borleanu, citat de spynews.ro. Pe contul său de socializare, chef Florin Dumitrescu l-a felicitat pe Cătălin Amarandei, finalistul său: Bravo, omule! Felicitări pentru tot parcursul tău până aici!”. ”Deci, ma oftic si eu ca nu au fost si ceilalti doi baieti in finala, au trecut cateva luni bune de atunci, mi-a trecut si supararea pe Stefan, totul ok. Eu sunt mandru de ai mei ca am avut cea mai cea echipa din sezonul 9. Baieti buni”, a adăugat el.

Narcisa Birjaru, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a declarat după ce a ajuns în finală: ”„Chefii știu mai bine, chefii au gustat mâncarea mea. Dacă unii oameni sunt supărați sau frustrați că sunt eu aici nu e vina mea, nu eu m-am dus și mi-am dat note singură. Când am fost la individuale am mai avut mici ajutoare, dar dacă înțelegi niște lucruri faci niște lucruri în farfurie, dacă nu le înțelegi te duci acasă și la revedere”.

„Toată lumea m-a subestimat și nimeni nu mi-a dat nicio șansă. Acum când îi auzi că mai spun și că nu merit mă enervează rău de tot, dar toți nervii ăștia mă motivează mai mult să câștig, numai să le arăt că nu e bine să judeci oamenii dacă nu-i cunoști”, a spus și Elena Matei, fionalista lui chef Sorin Bontea.

 

citește și...