VIDEO / Apariție neașteptată la ”Chefi la cuțite”. Gina Pistol a revenit în platoul emisiunii

16.06.2021, 12:28
VIDEO / Apariție neașteptată la ”Chefi la cuțite”. Gina Pistol a revenit în platoul emisiunii

Gina Pistol a avut o apariție neașteptată la ”Chefi la cuțite”.

La scurt timp după ce s-au aflat finaliștii „Chefi la cuțite”, în platoul emisiunii și-a făcut apariția Gina Pistol, cea care a fost moderatoarea show-ului culinar încă de la început. Gina Pistol a fost înlocuită de Irina Fodor la scurt timp după debutul etapei de battle-uri, dat fiind că la acea vreme era însărcinată. Vedeta a apărut în platoul emisiunii, chiar dacă, la momentul filmării, mai avea puțin timp până să nască. Gina Pistol a fost extrem de emoționată. Gina Pistolva fi cea care va anunța marele câștigător al sezonului 9 „Chefi la cuțite”. „Nu am putut să nu fiu alături de voi. Mai ales în momentul acesta când știu ce înseamnă pentru voi! Am plecat pe lacrimi m-am întors pe lacrimi. Vă doresc să vă bucurați de fiecare clipă. Vă țin pumnii”, a declarat Gina Pistol la „Chefi la cuțite”, potrivit tvmania.ro.

„A fost foarte drăguț să o revedem, chiar îmi era dor de ea în platou! Nu a lipsit niciodată de la niciun moment important, dar uite ea a deschis battle-urile și deschide și finala, ceea ce este foarte frumos și este de apreciat că în condițiile date a făcut un efort destul de mare să vină la noi acum”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Cine sunt finaliștii ”Chefi la cuțite”

În ediția de marți, 15 iunie 2021, s-au aflat finaliștii sezonului 9 al show-ului ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Au fost desemnați cei trei finaliști ai emisiunii ”Chefi la cuțite”, sezonul 9, care se vor lupta pentru premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro. Finala concursului va fi difuzată miercuri, 16 iunie 2021, la Antena 1, de la ora 20:30.

Cei trei finaliști care se vor lupta pentru marele trofeu sunt: Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea și Narcisa Birjaru, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

citește și...