Scandal imens la parastasul de un an al lui Cornel Galeș! S-au aruncat cuvinte dure: ‘Arunc eu tot ce ați pus la mormânt’

02.12.2020, 12:33
Scandal imens la parastasul de un an al lui Cornel Galeș! S-au aruncat cuvinte dure: 'Arunc eu tot ce ați pus la mormânt'
Scandal imens la parastasul de un an al lui Cornel Galeș! S-au aruncat cuvinte dure: 'Arunc eu tot ce ați pus la mormânt'

A trecut un an de la moartea lui Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete. Bărbatul și-a pierdut viața pe 30 noiembrie 2019, într-un tragic accident de mașină petrecut în Spania. 

Moartea dramatică a lui Cornel Galeș a șocat pe toată lumea! Bărbatul își refăcuse viața cu Viviana Măntoiu, femeia care i-a fost alături după moartea Ilenei Ciuculete.

Viviana a fost cea care s-a ocupat de funeraliile acestuia, iar acum și-a desemnat fiica să-i organizeze parastasul de un an.

Cornel Galeș a murit în 2019

Din nefericire, comerorarea lui Cornel Galeș a fost una cu scandal. Conform Wowbiz, una dintre amicele lui Galeș, Gina M., le-a reproșat celor prezenți la mormânt că au venit doar pentru a-și face publicitate.

‘Am fost la tine, Cornel… Nu aveai lumină și nici flori… Oare numai la 40 de zile, la an, ești căutat? Pentru presă!!… Mai mult, tot ce se pune acolo, se aruncă… de ce? Fraților, lăsați publicitatea și aprindeți o lumină că a murit fără… aici arătați cât îl iubiți… Te rog, Silviu (Lepădat, n.r.), să îmi pui coroana pe mormânt, nu numai florile voastre au loc… Pentru că mâine voi fi acolo și arunc eu tot ce ați pus… Nu-i corect, dar nici la voi nu-i corect’, a scris femeia pe Facebook.

Scandal la parastasul de un an al fostului soț al Ilenei Ciuculete

După afirmațiile făcute de prietena lui Cornel Galeș în mediul online, fiica Vivianei Măntoiu a avut o reacție dură după ce femeia i-a trimis o fotografie cu coroana lui Galeș aruncată pe jos.

‘Stimată doamnă, coroana de flori pe care ați adus-o dvs nu are loc pe mormântul lui Cornel. Nu v-ar fi rușine să comentați la toate postările? Și de pe conturi care nu vă aparțin. Nu face nimeni nimic pentru reclamă, nu vă mai preocupați atât, lumină și flori are în permanență, că doar de asta pătim oameni‘, ar fi fost mesajul adolescentei pentru Gina M.

Parastasul de un an al lui Cornel Galeș a fost unul restrâns, din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus. Fosta iubită a acestuia, Viviana Măntoiu, nu a putut ajunge, ea fiind blocată în Germania. De parastas s-a ocupat fiica ei, Sasha.

Băieții Ilenei Ciuculete o vor executa silit pe fiica lui Cornel Galeș

Bătălia pe moștenirea regretatei soliste de muzică populară, Ileana Ciuculete, nu se mai termină! Băieții artistei, Mugurel si Cristi Sfetcu, se războiesc de ani buni pentru avere și vor cu orice preț să își primească drepturile.

Conform judecătorilor, celor doi fii ai regretatei interprete le revin câte 34.000 euro de căciulă. În urmă cu doi ani, Mugurel și Cristi Sfetcu câștigaseră procesul prin care au cerut drepturile după moartea mamei lor, însă lucrurile s-au schimbat radical după moartea lui Galeș.

Copiii solistei au vrut ca totul să se împartă pe cale amiabilă, dar fiica naturală a lui Cornel Galeș nici nu a vrut să audă de această posibilitate.

‘Hotararea este definitiva si irevocabila si, din cate stiu eu, fiica lui Cornel Gales nu a facut niciun demers. Noi, fiind in contradictoriu cu mostenitorul lui Cornel Gales, respectiv fiica acestuia, noi incercam sa recuperam banii din patrimoniul domnului Gales, care au ajuns la ea. Eu am discutat cu dumneaei si m-a rugat sa n-o mai dernajez, sa n-o mai sun.

Am vrut ca lucrurile sa fie deschise si fiecare sa-si valorifice drepturile, mai ales ca baietii ar fi vrut sa aiba o relatie deschisa, ca doar nu le-a facut nimic. Dumneaei nu a dorit acest lucru si i-am respectat decizia’, a declarat Răzvan Socoteanu, avocatul fiiilor Ilenei Ciuculete, pentru starpopular.ro.

citește și...