Giulia Nahmany, despre ce se întâmplă la ”Ferma”. ”Am simțit că sunt judecată greșit”

22.09.2020, 14:24
Giulia Nahmany, despre ce se întâmplă la ”Ferma”. ”Am simțit că sunt judecată greșit”
Giulia Nahmany, despre ce se întâmplă la ”Ferma”. ”Am simțit că sunt judecată greșit”

Giulia Nahmany a făcut declarații despre ceea ce se petrece la show-ul ”Ferma” și despre relațiile cu ceilalți concurenți din emisiune.

Giulia Nahmany este una dintre vedetele care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV. După ce în prima seară a fost eliminată din competiție, ulterior s-a aflat că aceasta nu a ieșit din concurs, ci că a a trecut în tabăra bandiților din cadrul show-ului ”Ferma”. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru protv.ro, Giulia Nahmany a vorbit despre relațiile cu ceilalți concurenți din cadrul competiției.  Ea a afirmat că a simțit că este judecată greșit.

Când am fost propusă pentru eliminare, m-am simțit foarte dezamăgită și supărată în același timp. Mă pregătisem psihic să intru în FERMĂ și nu mi-am imaginat vreodată că nu am să reușesc să văd ferma absolut deloc.  Am simțit că sunt judecată greșit. Dar, după câteva minute m-am gândit că,  poate așa trebuia să se întâmple și că nimic nu este întâmplător, totul are un motiv, a spus ea.

Giulia Nahmany: ”Este imposibil ca toată lumea să mă iubească”

Giulia Nahmany a recunoscut că este foarte greu să fie iubită de toată lumea, deși mărturisește că și-ar dori acest lucru.

„Îmi este clar că este imposibil ca toată lumea să mă iubească, deși mi-ar plăcea. Suntem cu toții diferiți și tocmai aici este frumusețea. Când ești persoană publică trebuie sa fii pregătit și conștient că întotdeauna vor apărea comentarii care ar putea să te rănească sau să te lezeze în vreun fel sau altul.

Secretul meu este că nu iau nimic personal și învăț să mă detașez de aceste energii negative. Din păcate, există foarte multe răutăți, dar eu știu că sunt o persoană bună, iar majoritatea oamenilor nu mă cunosc personal”, a mai spus vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...