Scandal imens în casa ‘Mireasa’! Scene de gelozie și răbufniri violente. ‘S-a așezat în poală și a stat până s-a udat’

07.07.2020, 17:39
Scandal imens în casa 'Mireasa'! Scene de gelozie și răbufniri violente. 'S-a așezat în poală și a stat până s-a udat'
Scandal imens în casa 'Mireasa'! Scene de gelozie și răbufniri violente/ foto: captura Antena 1

A fost nebunie în casa ‘Mireasa’! Concurenții masculini au avut parte de o petrecere surpriză, însă nu au știut despre ce este vorba până în momentul în care au fost puși în fața faptului împlinit. Băieții s-au distrat pe cinste, iar fetele au scos flăcări la propriu.

Înainte de marea finală, tinerii au avut de o petrecere privată, alături de două ispite care le-au dansat lasciv toată seară, îmbrăcate sumar.

Party-ul, însă, a creat o adevărată isterie în casa ‘Mireasa’, iar iubitele concurenților au făcut crize de gelozie. Tinerele au privit tot show-ul de la balcon, vizibil iritate de comportamentul iubiților lor.

Fetele au fost măcinate de gelozie

Ina și Ciprian s-au certat rău, după ce blondina i-a reproșat că a stat minute bune pe un scaun, în timp ce una dintre ispitele invitate în casa ‘Mireasa’, a dansat special pentru el. Gestul a scos-o din sărite pe concurentă și nici explicațiile bărbatului nu au făcut-o să înceteze cu acuzațiile.

‘Pe Ciprian, de la transpirația ei, îl udase în față. S-a așezat în poală și a stat până s-a udat. Se pune femeia pe tine, nu zice nimeni nimic, dar cât o lași acolo? Te crezi bărbat și crezi că-ți iau din bărbăție dacă ridic tonul la tine. I s-a așezat în poală și a stat până s-a udat pe pantaloni de la transpirație. Dispari să nu te văd măcar. În ce limbă vrei să-ți spun Ciprian’, i-a spus Ina lui Ciprian, extrem de supărată.

Ina, cuvinte dure la adresa lui Ciprian

‘Greșești enorm. Iubire, ai dat-o de gard de nu-ți imaginezi. Tu ești chiar inconștientă. Din partea ta nu mă așteptam în viața vieților mele la așa ceva’, a spus și Ciprian, dezamăgit de comportamentul tinerei.

Dar scandalul pornit de Ina nu s-a oprit, ci a continuat la adresa altei concurente din casă, Alina. Ina a văzut negru în fața ochilor, după ce a văzut că Alina a mers la Ciprian să îl consoleze.

‘Ce faci, Alina? Îl consolezi? Ce repede te-ai urcat și tu pe el. Te rog să mă respecți!’, a replicat Inna.

Supărată de gesturile lui Ionuț, Ale a sărit gardul casei ‘Mireasa’, hotărâtă să iasă din emisiune. Pe de altă parte, Ionuț a susținut că nu i-a dat niciun motiv pentru aceste scene de gelozie.

citește și...