FOTO. Scene incredibile la ‘Mireasa’! Doi concurenți au uitat de camerele de filmat și au trecut la acțiune. Ce au putut să facă cei doi amorezi

21.04.2020, 22:42

Scene fierbinți în cadrul show-ului matrimonial ‘Mireasa’! Doi concurenți au uitat de camerele de filmat și au trecut la acțiune. Armando şi Andra au dat frâu liber sentimentelor și s-au dezlănțuit sub așternuturi.

Scene incredibile la ‘Mireasa’! Doi concurenți au uitat de camerele de filmat și au trecut la acțiune

Cei doi amorezi nu au ținut cont de ceilalți participanți în show și au petrecut o noapte incendiară împreună. Apropierea fizică dintre Armando şi Andra nu a fost văzută cu ochi buni de unii concurenți, care au mărturisit că cei doi nu au avut respect față de cei care îi privesc la tv.

Alții au fost de părere că toate scenele de amor ar fi trebuit să aibă loc în grădină, ținând cont că sunt filmați non-stop.

Show-ul ‘Mireasă’ a debutat în urmă cu o lună la Antena 1. Cinci băieți și 15 fete au intrat în competiție, cu gândul să pună mâna pe marele premiu de 40.000 de euro și să aibă parte de o nuntă de vis. Pe lângă acest premiu, echipa de la ‘Mireasa’ a pus la bătaie și mize săptămânale și câștiguri-surpriză pentru toți concurenții.

Până acum s-au format cinci cupluri, iar după aproape patru săptămâni de conviețuit împreună au scăpat de orice inhibiții. Patru concurente au părăsit deja competiţia.

citește și...