Cine sunt fetele propuse pentru eliminare în emisiunea Mireasa de la Antena 1. Nume și detalii

31.03.2020, 16:48
Cine sunt fetele propuse pentru eliminare în emisiunea Mireasa de la Antena 1. Nume și detalii
Cine sunt fetele propuse pentru eliminare în emisiunea Mireasa de la Antena 1 foto: captura video Antena 1

Cel mai nou reality show matrimonial din România, ‘Mireasa’, a avut loc premiera pe 21 martie, la ora 17.00. Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii, va fi alături de concurenți în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00.

De asemenea, în fiecare sâmbătă va avea loc o ediție de gală a emisiunii, care va decide soarta fetelor din concurs.

Cine sunt fetele propuse pentru eliminare în emisiunea Mireasa de la Antena 1

Prima gală a săptămânii a fost sâmbătă (28 martie), în cadrul căreia două fete de la ‘Mireasă’ au fost propuse spre eliminare atât de concurenții din casă, cât și de telespectatori.

Cine sunt fetele propuse pentru eliminare în emisiunea Mireasa de la Antena 1! A fost vorba de Roberta și Roxana, concurente ale emisiunii ‘Mireasa’.

Fetele au primit cele mai multe nominalizări din partea băieților din casă. Astfel, Roberta a obținut 5 voturi, iar Roxana 4 voturi. În clasamentul publicului, Roberta și Roxana au fost la egalitate, ambele pe ultimul loc.

‘Știu de ce m-au votat toți băieții. Ionuț pentru că nu ne potriveam și i-am și spus, Armando la fel, iar Lică cu Florin m-au votat pentru că mi-am făcut o relație în casă într-o săptămână’, a spus Roxana.

Surpriza serii a fost, însă, faptul că fetele au fost salvate de telespectatori și ele au rămas în casă, primind astfel o nouă șansă. Prima săptămână de la ‘Mireasă – cu iubirea în izolare’ s-a încheiat fără eliminare.

În emisiunea ‘Mireasa’, fiecare băiat a intrat în casă însoțit de cea mai apropiată persoană din viața lui. Regula a fost ca însoțitorul să fie atât membru al familiei, cât și cel mai bun prieten, care să îi reprezinte interesele. Mai mult de atât, însoțitorii băieților au șansa să decidă, alături de public, soarta fetelor din competiție.

Concurenții de la ‘Mireasă’ vor locui împreună în aceeași casă, o locuință nouă, spațioasă și modernă.

Sursa: a1.ro

citește și...