Saveta Bogdan, declarație incendiară despre Constantin Enceanu. Ce replică i-a dat artistul

03.02.2022, 12:55
Saveta Bogdan, declarație incendiară despre Constantin Enceanu. Ce replică i-a dat artistul
Saveta Bogdan, declarație incendiară despre Constantin Enceanu. Ce replică i-a dat artistul

Interpreta de muzică populară Saveta Bogdan, în vârstă de 76 de ani, a făcut o declarație neașteptată despre colegul ei de breaslă, binecunoscutul artist de folclor Constantn Enceanu, în vârstă de 57 de ani. Acesta a afirmat că ar repopula planeta cu Constantin Enceanu. Artistul a replicat imediat la declarațile colegei sale.

Saveta Bogdan a fost prezentă la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D”. La un moment dat, Bursucu, co-prezentatorul emisiunii, a întrebat-o pe artistă:  ”Ne imaginăm că ați avea din nou 20 de ani și a venit sfârșitul lumii. Pe pământ a rămas un singur cântăreț de muzică populară și cu dumneavoastră, alături de el ar trebui să repopulați planeta. Spuneți-mi numele cântărețului de muzică populară cu care ați reface planeta”. Saveta Bogdan a răspuns imediat: ”Adică să fac copii mai mulți? Eu zic că aș face-o cu Constantin Enceanu. Am face și copii, am înmulți planeta, el e vesel, eu sunt veselă, cred că ar fi cel mai bine”.

Constantin Enceanu și soția lui, Angela, au peste 35 de ani de când au spus “Da” în fața ofițerului de stare civilă. Constantin și Angela Enceanu s-au căsătorit în noiembrie 1985. Cei doi, care se înțeleg foartre bine,  au împreună o fiică, pe Cătălina, care este căsătorită și are doi copii.

Saveta Bogdan, declarație incendiară despre Constantin Enceanu.”Dacă e plăcerea doamnei, acum jumătate e rezolvată, important e să mai vreau și eu”

După ce a auzit de declarația făcută de Saveta Bogdan, Constantin Enceanu a comentat, pentru wowbiz.ro: “Dacă e plăcerea doamnei, acum jumătate e rezolvată, important e să mai vreau și eu. Din partea dânsei e rezolvată problema, mai trebuie rezolvată și din partea mea. E un compliment. Îi mulțumesc. E același respect reciproc și din partea mea vizavi de dânsa”.

Întrebat cu cine ar repopula el planeta, Constantin Enceanu a spus: “Aș repopula planeta cu soția mea. Mai avem puțin și facem 40 de ani de când suntem împreună. Dacă Dumnezeu ne ajută să fim sănătoși, mai avem 10 ani și facem nunta de aur”.

 

citește și...