Constantin Enceanu a aniversat 35 de ani de căsnicie. ”Am știut în viață și eu și sotia să lăsam de la noi”

12.11.2020, 11:50
Constantin Enceanu a aniversat 35 de ani de căsnicie. ”Am știut în viață și eu și sotia să lăsam de la noi”

Interpretul de muzică populară Constantin Enceanu a aniversat 35 de ani de căsnicie, ocazie cu care a făcut declarații despre relația cu soția sa.

Constantin Enceanu și soția lui, Angela, au aniversat 35 de ani de când au spus “Da” în fața ofițerului de stare civilă. Constantin și Angela Enceanu s-au căsătorit în noiembrie 1985. Cei doi au împreună o fiică, pe Cătălina, care este căsătorită și are doi copii. Cântărețul de muzică populară a vorbit, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, despre relația cu partenera sa de viață. „Mă gândeam cu soția mea cum au trecut anii ăștia…nu-mi vine să cred! Uitându-mă în urmă să știți că nu îmi pare rău că au trecut cei 35 de ani. Pentru că mi-a dat Dumnezeu un om cu care să mă înham la căruța vieții și am tras amândoi în aceeași direcție. Nu pot să spun că am mers numai pe asfalt. Au mai fost și drumuri mai puțin placute, dar până la urmă am scos-o la liman și împreuna am făcut lucruri extraordinar de frumoase”, a spus artistul.

“Sunt mândru de tot ce am realizat. Am o familie frumoasă și niște copii extraordinari. (…) Așa cum spuneam au fost și lucruri mai puțin plăcute. Important este că am știut în viață și eu și sotia să lăsam de la noi. Ce-i drept, eu am lăsat mai mult. Soția e un pic mai orgolioasă, mai ambițioasă. Până la urmă, lucrurile ne-au ieșit cum ne-am dorit”, a adăugat el.

Cum a cunoscut-o Constantin Enceanu pe soția sa

La postul de televiziune Antena Stars, Constantin Enceanu a povestit cum a cunoscut-o pe soția sa.

Artistul era DJ pe vreea când s-a îndrăgostit de cea care avea să-i devină parteneră de viață.

”O domnișoară elegantă, finuță, sfioasă, bună de gură. Eram DJ atunci, nu se pomenea atunci așa ceva, dădeam în pauza de masă dedicații muzicale. Și venea să dea dedicații pentru colegii ei și așa, ușor, ușor, ne-am cunoscut. Și ușor s-a înfiripat o dragoste frumoasă între noi. Cine spune că viața de cuplu este numai miere, nu știe ce vorbește”, a mărturisit interpretul de muzică populară, citat de spynews.ro.