Constantin Enceanu, dezvăluiri din relația cu soția sa. ”N-am să o iert toată viața pentru asta”

26.11.2020, 13:15
Constantin Enceanu, dezvăluiri din relația cu soția sa. ”N-am să o iert toată viața pentru asta”
Constantin Enceanu, dezvăluiri din relația cu soția sa. ”N-am să o iert toată viața pentru asta”

Interpretul de muzică populară Constantin Enceanu a mărturisit că există un lucru pe care nu i-l poate ierta partenerei sale de viață.

Cântărețul de folclor Constantin Enceanu a mărturisit că a fost la un pas să pună capăt mariajului său pentru că partenera de viață nu a mai vrut să devină mamă a doua oară.

„N-am să o iert toată viața pentru asta. Soția mea nu a vrut să îmi facă al doilea copil. Am vrut să divorțez, ea a vrut doar un singur copil. M-am liniștit când fiica mea, Cătălina, mi-a dăruit doi nepoți. Îmi doream viața de familie cu doi copii, voiam să văd casa plină”, a dezvăluit Constantin Enceanu la emisiunea ”Star matinal”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Constantin Enceanu și soția sa au aniversat 35 de ani de căsnicie

Constantin Enceanu și soția lui, Angela, au aniversat 35 de ani de când au spus “Da” în fața ofițerului de stare civilă. Constantin și Angela Enceanu s-au căsătorit în noiembrie 1985. Cei doi au împreună o fiică, pe Cătălina, care este căsătorită și are doi copii. Cântărețul de muzică populară a vorbit, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, despre relația cu partenera sa de viață.

„Mă gândeam cu soția mea cum au trecut anii ăștia…nu-mi vine să cred! Uitându-mă în urmă să știți că nu îmi pare rău că au trecut cei 35 de ani. Pentru că mi-a dat Dumnezeu un om cu care să mă înham la căruța vieții și am tras amândoi în aceeași direcție. Nu pot să spun că am mers numai pe asfalt. Au mai fost și drumuri mai puțin placute, dar până la urmă am scos-o la liman și împreuna am făcut lucruri extraordinar de frumoase”, a spus artistul.

“Sunt mândru de tot ce am realizat. Am o familie frumoasă și niște copii extraordinari. (…) Așa cum spuneam au fost și lucruri mai puțin plăcute. Important este că am știut în viață și eu și sotia să lăsam de la noi. Ce-i drept, eu am lăsat mai mult. Soția e un pic mai orgolioasă, mai ambițioasă. Până la urmă, lucrurile ne-au ieșit cum ne-am dorit”, a adăugat el.

citește și...