Șase luni de la moartea lui Costin Mărculescu. Cine s-a ocupat de parastas

15.12.2020, 14:29
Șase luni de la moartea lui Costin Mărculescu. Cine s-a ocupat de parastas
Șase luni de la moartea lui Costin Mărculescu. Cine s-a ocupat de parastas

Au trecut șase luni de la dispariția actorului Costin Mărculescu. În urmă cu câteva zile, familia a făcut parastas.

În weekend, sora lui Costin Mărculescu s-a ocupat de parastasul de șase luni. Potrivit spynews.ro, sora lui Costin Mărculescu a mers împreună cu 12 persoane la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, acolo unde s-a ținut și slujba de pomenire.

Minerva, sora lui Costin Mărculescu, a împărțit pachete cu mâncare de post. Tot ea este cea care se ocupă de mormântul fratelui său, având grijă ca tot timpul să fie aprinse lumânări la locul de veci al regretatului actor.

Costin Mărculescu a murit singur în casă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de 10 iunie spre 11 iunie 2020. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie.

Costin Mărculescu a fost înmormântat la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

Cine a fost Costin Mărculescu

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV –  “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în cinematografie în anul 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, conform Cinemagia.

În anul 1986, Costin Mărculescu a jucat în “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

Costin Mărculescu a  absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. De-a lungul anilor, acesta a fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreț.

citește și...