Sara, fiica lui Brigitte Pastramă, nici nu vrea să audă de școală. ”Nu mă interesează”

16.03.2021, 13:20
Sara, fiica lui Brigitte Pastramă, nici nu vrea să audă de școală. ”Nu mă interesează”
Sara, fiica lui Brigitte Pastramă, nici nu vrea să audă de școală. ”Nu mă interesează”

Brigitte Pastramă a avut discuții cu fiica sa, Sara, din cauza școlii.

Sara, fiica lui Brigitte Pastramă, are 13 ani. Adolescenta nu prea este interesată de școală. „Tu voiai să te faci tractoristă când erai mică. Dar eu nu vreau așa ceva pentru tine. Vreau să te faci ceva, designer. Vezi că mă dezamăgești. Dacă nu te duci la școală, nu mai mergi în Dubai”, i-a spus Brigitte Pastramă fiicei sale, Sara, conform spynews.ro. „Nu mă interesează. Nu este după tine. Nu vreau la școală. Cine te pune să plătești școala? Nu mai sunt și nici nu o să fiu interesată de școala asta. Vrei să vezi că nu o să-mi placă?”, a spus fata vedetei.

Florin Pastramă, partenerul de viață al lui Brigitte Pastramă, a comentat și el despre situația Sarei cu școala. „Brigitte vrea ce e mai bun pentru copiii ei. Vrea să o dea la o școală privată. Sara vrea la o școală normală, fără bani. La școala normală fără bani se fac ore online. La școala cu bani e 1.000 de euro pe lună, e cea mai bună școală, se merge la ore, nu se stă pe telefon sau cine știe ce”, a spus Florin Pastramă.

Câți bani iau Brigitte și Florin Pastramă pentru emisiunea de la Antena Stars

Brigitte și Florin Pastramă încasează 5.000 de euro pe lună pentru reality show-ul de la postul de televiziune Antena Stars, potrivit unor surse apropiate lor, relatează revista Viva.

Suma nu este deloc mare în comparație cu cea încasată de impresara Anamaria Prodan, care a avut și ea emisiune la Antena Stars.

Anamaria Prodan Reghecampf a semnat un contract de 150.000 de euro pentru un sezon de reality show la același post de televiziune, precizează sursa citată. Show-ul realizat de familia Prodan-Reghecampf  la Antena Stars s-a bucurat de mare succes la publicul telespectator.

citește și...