Brigitte și Florin Pastramă, amendați după ce au participat la o petrecere. ”Nu știu cine a anunțat Poliția”

02.03.2021, 11:12
Brigitte și Florin Pastramă, amendați după ce au participat la o petrecere. ”Nu știu cine a anunțat Poliția”
Brigitte și Florin Pastramă, amendați după ce au participat la o petrecere. ”Nu știu cine a anunțat Poliția”

Brigitte și Florin Pastramă au fost amendați de poliție după ce au participat la o petrecere.

Brigitte și Florin Pastramă au mers, vineri seară, la un botez organizat în familia Pastramă, unde nu au fost respectate măsurile de protecție impuse de pandemia de coronavirus. Poliția a descins la fața locului. “Noi am participat la creștinarea fetiței vărului lui Florin, nu aveam cum sa refuzăm invitația. El a fost și la noi la nuntă. Soțul meu este de etnie romă, iar familiile lor sunt foarte mari. Noi am stat la o masă cu șase persoane. Când a venit Poliția, noi eram la masă. Chiar nu știu cine a chemat Poliția. Eu am postat un video de-abia a doua zi. Am fost legitimați și scoși afară masă cu masă. A fost ciudat”, a explicat Brigitte Pastramă la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, potrivit click.ro.

“Noi nu ieșim în cluburi. Poliția ne-a găsit la masă, eram cu peștele în gură. Au fost și mascații, au fost multe echipaje. Poliția a zis că restaurantul trebuia să funcționeze la 30 la sută din capacitate”, a adăugat ea.

Și alte vedete au fost prinse de poliție petrecând

Selly, pe numele său Andrei Șelaru, a fost amendat de polițiști după ce a organizat o petrecere pentru aniversarea de 20 de ani care a încălcat regulile impuse de pandemie. „A fost o petrecere extraordinară, băieți, vă mulțumesc”, a transmis Selly celor care au participat, printre ei numărându-se câțiva celebri cântăreți de manele, care au cântat la eveniment. Pentru petrecerea cu manele dată ziua lui, polițiștii au dat amenzi în valoare de 15 000 de lei.

Calina Roman, fiica Catincăi Roman, a petrecut alături de Adi Minune sâmbătă noapte. Un apel la 112 i-a alertat pe polițiști, care au sosit la fața locului.

“Nu mi se par normale amenzile pe care le dau polițiștii. Când e vorba de un viol nu se sesizează așa repede, dar când e vorba să amendeze la petreceri, imediat. Nu pot s-o oblig pe Calina sa respecte restricțiile, e fată mare acum. Ieșise și ea club după o lună, că a fost bolnavă și, gata, au și prins-o. Nu a luat amendă însă. Eu respect restricțiile, că-l am pe tata bolnav”, a deckarat Catinca Roman pentru click.ro.

citește și...