Sânziana Buruiană e foc și pară pe Roxana Vancea, care a plecat din show-ul ”Mămici de pitici cu lipici”. ”Uite unde era cumințenia pământului”

16.02.2021, 10:45
Sânziana Buruiană e foc și pară pe Roxana Vancea, care a plecat din show-ul ”Mămici de pitici cu lipici”.  ”Uite unde era cumințenia pământului”
Sânziana Buruiană e foc și pară pe Roxana Vancea, care a plecat din show-ul ”Mămici de pitici cu lipici”. ”Uite unde era cumințenia pământului”

Sânziana Buruiană și-a spus foarte clar părerea despre Roxana vancea, alături de care a apărut în reality sho-ul ”Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars.

Sânziana Buruiană  face parte din emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”, transmisă de postul de televiziune Antena Stars. Alături de aceasta, în cadrul emisiunii mai apar și alte vedete, precum Elena Ionescu, Roxana Vancea, Oana Roman și Cristina Șișcanu.

Roxana Vancea a plecat din show, afirmând că este deranjată de certurile dintre mămici, care îi afectau pe copii. “Nu a mai fost ce trebuie. Nu poți asocia copilul cu certurile mamelor sau cu răutăți gratuite. Sper, totuși, ca emisiunea să fie iar despre copii și mai puțin despre mame, pentru că de multe ori de la copii învățăm mai multe”, a spus Roxana Vancea, potrivit click.ro.

Sânziana Buruiană e foc și pară pe Roxana Vancea, care a plecat din show-ul ”Mămici de pitici cu lipici”. ”Mi-a lăsat un gust amar”

Sânziana Buruiană a reacționat dur la adresa Roxanei Vancea.

“Ea nu era prezentă la întâlnirile de grup oricum, dar a afectat-o cearta noastră. Uite unde era cumințenia pământului! Mama exemplară! Oricum, prezența sau absența ei în emisiune nu se simt, că oricum nu era cu noi la activitățile comune. Și, în plus, era și ironică pe testimoniale. Degeaba zice că acum a văzut ea discuții între mămici, că ea era cea care bătea apropouri la noi pe testimoniale”, a declarat blonda pentru sursa mai sus-menționată.

”E din categoria aia de femeie care, dacă o ia unul de nevastă, are alt statut, trecutul s-a șters cu buretele. Eu am fost cea care am apreciat-o la început, că părea o mama devotată, chiar dacă nu e băiețelul ei și le-am sugerat celor de la emisiune să o ia, însă mi-a lăsat un gust amar. Nu mă așteptam la atitudinea asta din partea ei. Pentru a face parte dintr-un astfel de proiect trebuie să ai și un instinct matern, pe care ea nu-l are natural”, a completat Sânziana Buruiană.

citește și...