Sânziana Buruiană dă detalii despre sarcină. ”Nu ne așteptam la încă o fetiță, eu credeam că Iza va rămâne singură la părinți”

20.06.2020, 11:11
Sânziana Buruiană dă detalii despre sarcină. ”Nu ne așteptam la încă o fetiță, eu credeam că Iza va rămâne singură la părinți”
Sânziana Buruiană dă detalii despre sarcină. ”Nu ne așteptam la încă o fetiță, eu credeam că Iza va rămâne singură la părinți”

Sânziana Buruiană a oferit noi detalii despre cea de-a doua sarcină. Blonda a mărturisit că a crezut că fiica ei, Izabela, va rămâne singurul copil din familie.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf. Cei doi au o fetiță, Izabela. Micuța a venit pe lume în anul 2016. Vedeta este însărcinată cu cel de-al doilea copil și a oferit detalii despre cum se simte.

”Sunt foarte emoționată, abia aștept să o văd, să văd dacă seamănă cu surioara ei. Iza e cea mai încântată, ea își dorește și sora și frate, așa că pentru ea o să fie o bucurie, mai ales că își dorește să aibă o parteneră de joacă. Și tati e emoționat acum cu două fete.

Nu ne așteptam la încă o fetiță, eu credeam că Iza va rămâne singură la părinți, așa aveam în plan. Deși soțul meu mereu a zis că nu este bine să o lăsăm singură. Cred că Dumnezeu a ales ce e mai bine pentru noi”, a declarat Sânziana Buruiană, citată de spynews.ro.

A sperat să-și vadă bebelușul la ecografie

Sânziana Buruiană a fost la ecografie și a sperat să-și poată vedea bebelușul, însă nu a fost așa.

”A fost la ecografie, am sperat că o să o văd, să-mi dau seama cu cine seamănă, dar nu a vrut deloc să se arate, stătea numai cu mânuțele pe față. Dar o să mă mai duc luna viitoare când intru în trimestru trei de sarcină și poate atunci o să reușesc să o văd”, a explicat blonda.

 

Și-a alăptat fetița și la patru ani

Sânziana Buruiană și-a alăptat fetița, Izabela, și la patru ani. Blonda afirma, la emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV, că vrea să intre în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptare a unui copil.

”Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptare a unui copil. Ea are 4 ani și încă o alăptez. Nu renunță. La un moment dat cred că o să se rușineze ea și o să renunțe. Alăptez de câte ori dorește. Dimineața și seara cu siguranță da. Nu îmi e greu, pentru că ea mănâncă, bea și lăptic. Asta e mai mult un alint așa, cred eu. Medicul pediatru mi-a zis că e bine pentru imunitatea ei. Nu o alăptez în oraș. Nu am fost de acord cu alăptatul în public”, a declarat Sânziana Buruiană la emisiunea respectivă.

 

citește și...