Sandra Izbașa a fost cerută de soție de nepotul lui Ștefan Bănică! Imagini cu momentul romantic din ziua de Crăciun

26.12.2020, 12:10
Sandra Izbașa a fost cerută de soție de nepotul lui Ștefan Bănică! Imagini cu momentul romantic din ziua de Crăciun
Sandra Izbașa a fost cerută de soție de nepotul lui Ștefan Bănică! Imagini cu momentul romantic din ziua de Crăciun

Clipe de fericire pentru fosta mare gimnastă Sandra Izbaşa! Blondina a fost cerută de de soţie chiar în ziua de Crăciun.

Sandra Izbașa i-a spus ‘DA’ lui Răzvan Bănică, actor şi nepot al lui Ştefan Bănică. Momentul a fost unul de-a dreptul emoționant, după cum se poate vedea în imaginile publicat de Sandra pe rețelele de socializare.

Sandra Izbașa s-a logodit

‘«DA!» Cel mai special Crăcium! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică!

Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit!’, a scris Sandra Izbaşa pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SANDRA IZBAȘA (@sandra_izbasa)

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică sunt împreună din vara acestui an. Sandra Izbașa s-a retras din gimnastică și a decis să se ocupe de actorie. Ea și-a făcut debutul în pelicula “Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncașu. Partenerul ei de viață, Răzvan Bănică, este actor la Teatrul Nottara și a avut apariții în seriale tv.

Ce spunea Răzvan Bănică despre numele lui

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru protv.ro, Răzvan Bănică vorbea despre greutatea numelui pe care îl poartă.

„Dat fiind faptul că am început să fac meseria asta înainte de a intra la facultate, înainte de a deveni actor profesionist, în adolescență mai precis, mă deranja și mă durea fiindcă toată lumea punea reușitele mele pe seama acestei relații de rudenie. Cumva, nici eu nu mă mai puteam bucura de ele, deși era exclus să aibă vreo implicare Ștefan Bănică în cariera mea, cu atât mai mult cu cât relația noastră de rudenie este una civilizată, dar nu foarte apropiată”, declara Răzvan Bănică.

„Acum încerc să nu mai bag în seamă, să-mi văd de drumul meu, să mă debarasez de această etichetă, care îmi face cinste, să nu mă înțelegeți greșit. Este o asociere cu un mare artist al acestei țări, care a făcut performanță și în teatru, și în film, și în muzică. E un reper. Dar, la rândul meu, și eu îmi doresc să fiu un reper și îi invit pe oameni să mă cunoască drept Răzvan Bănică, actorul care, atât cât poate și cu mijloacele lui, încearcă să le spună niște povești pe scena teatrului”, adăuga el.

citește și...