FOTO / Sandra Izbașa, look de milioane. Fosta gimnastă se prezintă ireproșabil

25.11.2020, 09:55
FOTO / Sandra Izbașa, look de milioane. Fosta gimnastă se prezintă ireproșabil
FOTO / Sandra Izbașa, look de milioane. Fosta gimnastă se prezintă ireproșabil

Fosta mare campioană la gimnastică artistică Sandra Izbașa impresionează cu felul în care arată. Sportiva în vârstă de 30 de ani este impecabilă din punct de vedere fizic.

Sandra Izbașa este o apariție mai mult decât seducătoare. Fosta campioană la gimnastică este o prezență care atrage atenția oriunde își face apariția și oricum ar poza.

Sportiva afișează un trup cu forme perfecte, pe care știe foarte bine cum să și le pună în valoare. Pe contul său de socializare, Sandra Izbașa își cucerește fanii cu fotografii spectaculoaase, în care își etalează silueta trasă prin inel și formele foarte bine conturate.

Sandra Izbașa, carieră impresionantă

Sandra Izbașa este o gimnastă română de talie mondială, participantă și medaliată, începând cu anul 2006, la competiții de mare anvergură, europene, mondiale și olimpice.

La Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012 de la Londra, Sandra Izbașa a fost medaliată cu aur la sărituri.

În plan personal, aceasta a avut o relație cu Petrișor Ruge, dansatorul binecunoscutei cântărețe Andreei Bălan. Sandra Izbașa a intrat de curând în lumea filmului, a luat cursuri de actorie pentru a se specializa în noua ei meserie. Sandra Izbașa și-a făcut debutul în actorie cu rolul din pelicula ”Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncașu.

Sandra Izbașa se iubește cu nepotul lui Ștefan Bănică Junior

Fosta gimnastă Sandra Izbașa trăiește o poveste de dragoste cu nepotul unui cunoscut artist de la noi. Aceasta formează un cuplu cu Răzvan Bănică, în vârstă de 28 de ani, formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc.

Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr,  este deja un actor consacrat de teatru, însă a avut apariții și în serialele ”State de România” și ”Pariu cu viața”.

Într-un interviu, Răzvan Bănică vorbea despre greutatea numelui pe care îl poartă. „Dat fiind faptul că am început să fac meseria asta înainte de a intra la facultate, înainte de a deveni actor profesionist, în adolescență mai precis, mă deranja și mă durea fiindcă toată lumea punea reușitele mele pe seama acestei relații de rudenie. Cumva, nici eu nu mă mai puteam bucura de ele, deși era exclus să aibă vreo implicare Ștefan Bănică în cariera mea, cu atât mai mult cu cât relația noastră de rudenie este una civilizată, dar nu foarte apropiată”, declara Răzvan Bănică.

 

 

 

citește și...