FOTO / Cu cine se iubește fosta gimnastă Sandra Izbașa. E rudă cu un mare artist de la noi

07.09.2020, 09:04
FOTO / Cu cine se iubește fosta gimnastă Sandra Izbașa. E rudă cu un mare artist de la noi
FOTO / Cu cine se iubește fosta gimnastă Sandra Izbașa. E rudă cu un mare artist de la noi

Fosta gimnastă Sandra Izbașa trăiește o poveste de dragoste cu nepotul unui cunoscut artist de la noi.

Fosta gimnastă de performanță Sandra Izbașa, în vârstă de 30 de ani, și Răzvan Bănică, în vârstă de 28 de ani, formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul roânesc.

Sandra Izbașa și actorul Răzvan Bănică au confirmat că sunt împreună, într-o postare pe rețelele sociale.

”Noi ❤️”, a scris Răzvan Bănică în dreptul unei fotogafii în care apare alături de iubita sa, Sandra Izbașa.


„Awww, ești vagaboooont”, a comentat Sandra Izbașa fotografia.

Coform protv.ro, Răzvan Bănică nepotul lui Ștefan Bănică Jr. Răzvan Bănică este deja un actor consacrat de teatru, însă a avut apariții și în serialele ”State de România” și ”Pariu cu viața”.

La rândul ei, Sandra Izbașa a intrat de curând în lumea filmului, a luat cursuri de actorie pentru a se specializa în noua ei meserie. Sandra Izbașa și-a făcut debutul în actorie cu rolul din pelicula ”Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncașu.

Ce spunea Răzvan Bănică despre greutatea numelui pe care îl poartă

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru sursa mai sus citată, Răzvan Bănică vorbea despre greutatea numelui pe care îl poartă.

„Dat fiind faptul că am început să fac meseria asta înainte de a intra la facultate, înainte de a deveni actor profesionist, în adolescență mai precis, mă deranja și mă durea fiindcă toată lumea punea reușitele mele pe seama acestei relații de rudenie. Cumva, nici eu nu mă mai puteam bucura de ele, deși era exclus să aibă vreo implicare Ștefan Bănică în cariera mea, cu atât mai mult cu cât relația noastră de rudenie este una civilizată, dar nu foarte apropiată”, declara Răzvan Bănică.

„Acum încerc să nu mai bag în seamă, să-mi văd de drumul meu, să mă debarasez de această etichetă, care îmi face cinste, să nu mă înțelegeți greșit. Este o asociere cu un mare artist al acestei țări, care a făcut performanță și în teatru, și în film, și în muzică. E un reper. Dar, la rândul meu, și eu îmi doresc să fiu un reper și îi invit pe oameni să mă cunoască drept Răzvan Bănică, actorul care, atât cât poate și cu mijloacele lui, încearcă să le spună niște povești pe scena teatrului”, adăuga el.

Sandra Izbașa, o carieră de succes

Sandra Izbașa este o gimnastă română de talie mondială, participantă și medaliată, începând cu anul 2006, la competiții de mare anvergură, europene, mondiale, respectiv la Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012 de la Londra, unde a fost medaliată cu aur la sărituri. În plan personal, aceasta a avut o relație cu Petrișor Ruge, dansatorul Andreei Bălan.

citește și...