Sanda Ladoși, mesaj dureros la șase luni de la moartea lui Bogdan Stanoevici. ”Vorbele sale îmi vibrează în suflet”

12.07.2021, 14:47
Sanda Ladoși, mesaj dureros la șase luni de la moartea lui Bogdan Stanoevici. ”Vorbele sale îmi vibrează în suflet”
Sanda Ladoși, mesaj dureros la șase luni de la moartea lui Bogdan Stanoevici. ”Vorbele asale îmi vibrează în suflet”

Cântăreața Sanda Ladoși nu l-a uitat pe cel care a fost actorul Bogdan Stanoevici, cu care a avut o relație extrem de apropiată.  La șase luni de la dispariția acestuia, artista a transmis un mesaj plin de durere pe contul său de pe o rețea de socializare. ”Vorbele sale îmi vibrează în suflet”, a scris, printre altele, vedeta.

Actorul Bogdan Stanoevici s-a stins din viață la începutul acestui an. Sanda Ladoși, care a avut o relație foarte strânsă cu artistul, a scris un mesaj în mediul online la șase luni de la dispariția acestuia.

Vedeta este încă marcată de moartea celui care a fost Bogdan Stanoevici.

Sanda Ladoși, mesaj dureros la șase luni de la moartea lui Bogdan Stanoevici. ”Avea ceva angelic în vorba lui, in faptele lui, de aceea cred ca Dumnezeu l-a ales”


În mesajul respectiv, Sanda Ladoși vorbește despre relația specială pe care a avut-o cu Bogdan Stanoevici, despre realizările pe care le-au avut împreună și despre cum ajunseseră să comunice doar din priviri. ”Am cunoscut odată un om. Aparent un suflet zburător dar în esență unul fără egal. Intre noi s-a legat o comunicare doar din priviri. Am reușit împreună să atingem realizări ceea ce nici noi nu credeam că suntem în stare. Dacă dau timpul înapoi văd mâna lui Dumnezeu. Într-un timp scurt s-au petrecut împliniri mari. Sunt un om fericit că am avut șansa să fiu alături de el și să creem împreună. Blând, cald, impecabil orator, iubitor de oameni,aproape princiar prin atitudine, veșnic cu zâmbetul pe buze chiar dacă viața dădea cu el de pământ.Mereu acolo dacă aveai întrebări, probleme și ca prin minune, dacă stătea în puterea lui le rezolva”, a scris Sanda Ladoși pe contul său de socializare.

”Avea ceva angelic in vorba lui in faptele lui de aceea cred ca Dumnezeu l-a ales… Regret profund că nu a fost auzit, că lumea nu a înțeles deși mesajul era foarte clar. Timpul va dovedi că mare dreptate a avut dar că lumea este prea speriată și oarbă. De șase luni nu mai este cu noi dar încă vorbele sale îmi vibrează în suflet și greu inteleg retragerea lui. Dumnezeu să te odihnească Bogdan, acolo unde ești, poate lumea e mai blândă, mai înțelegătoare, acolo poate ai găsit în sfârșit liniștea ce prea puțin ți-a fost dată pe pământ. Sa știi ca lumea nu te-a uitat. Lumea te iubește, noi te iubim și ne gândim cu dor la tine. Zbor lin în eternitate Bogdan Stanoevici! Să nu ne uiti!”, a completat cântăreața.

Bogdan Stanoevici a murit la vârsta de 62 de ani

Bogdan Stanoevici a încetat din viață în data 12 ianuarie 2021, la vârsta de 62 de ani. Actorul Bogdan Stanoevici a fost internat la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală infectat cu SARS-CoV2 în data de 16 decembrie.  Pe 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul Sf. Pantelimon”din Capitală și internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Bogdan Stanoevici a fost director al Circului Metropolitan. În 2019 a candidat la prezidențiale, iar în 2020 la Primăria Capitalei și la parlamentare, din partea Partidului Ecologist Român (PER). Acesta fusese și ministrul Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta. Bogdan Stanoevici a fost absolvent al I.A.T.C. „I. L. Caragiale” din București. În mai 1989 s-a stabilit prin căsătorie în Franța, unde și-a continuat cariera. S-a restabilit în România în anul 2011.

citește și...