Sanda Ladoși, mesaj dureros la 7 luni de la moartea lui Bogdan Stanoevici. ”Nimic nu poate vindeca pierderea unui suflet drag”

14.08.2021, 12:03
Sanda Ladoși, mesaj dureros la 7 luni de la moartea lui Bogdan Stanoevici. ”Nimic nu poate vindeca pierderea unui suflet drag”
Sanda Ladoși, mesaj dureros la 7 luni de la moartea lui Bogdan Stanoevici. ”Nimic nu poate vindeca pierderea unui suflet drag”

Cântăreața Sanda Ladoși, în vârstă de 51 de ani, nu l-a uitat pe cel care a fost actorul Bogdan Stanoevici, cu care a avut o relație extrem de apropiată. La șapte luni de la dispariția acestuia, artista a transmis un mesaj plin de durere pe contul său de pe o rețea de socializare. ”Nimic nu poate vindeca pierderea unui suflet drag”, a scris vedeta.

Sanda Ladoși a avut o relație foarte apropiată cu cel care a fost actorul Bogdan Stanoevici.

Artista nu l-a uitat și, la șapte luni de la dispariția acestuia, a transmis un mesaj plin de durere în mediul online.

Sanda Ladoși, mesaj dureros la 7 luni de la moartea lui Bogdan Stanoevici.  ”Greu fără lumina și bucuria pe care o dăruiai”


”Nimic nu poate vindeca pierderea unui suflet drag. Nici timpul, nici activitățile zilnice, nici cariera. E acolo în permanență. Gândul către cel care ți-a luminat viața, te-a făcut să înțelegi lucruri, ți-a deschis mintea și lângă care ai făcut minuni fără să știi că ești capabil.O ființa blândă, iubitoare, caldă, generoasă, exact ceea ce este pe cale de dispariție azi. Cum să nu deplângi o așa pierdere? Au trecut deja 7 luni, foarte grele pentru cei rămași în urmă. Fiecare învață să trăiască fără tine, Bogdan. Greu fără lumina și bucuria pe care o dăruiai. Sună egoist dar în clădirea în care intra se umplea de zâmbete și lumină. Asta știa el sa facă…”, a scris Sanda Ladoși în mediul online.

”Când ceva merge bine și e frumos ai sentimentul că e nesfârșit și că ai tot timpul din lume să te bucuri de asta. Niciodată nu crezi că poate veni ceva, fulgerător să îți fure bucuria pe care cineva ți-o oferă cu atât mai mult când cineva este sănătos, plin de viață, foarte”verde”, atunci socul pierderii este uriaș. Bogdan Stanoevici avea afecțiuni cu care putea trăi mulți ani de aici încolo. Dar mă întreb oare cât de fericit ar fi fost el cel căruia ii curgea tricolorul în sânge să își vadă țara decazând fără a avea putința de a schimba ceva? Dumnezeu l-a iubit și l-a luat la el să îi curme suferința. O, Doamne și cât de mare era! Tu acum ești acolo între îngeri, locul pe care il meriți defapt. Pentru mulți ai fost și aici pe pământ. E trist fără tine, e un gol ce nu are inlocuitor. Somn lin și pace veșnică dragul nostru!”, a adăugat artista.

Bogdan Stanoevici a murit la vârsta de 62 de ani

Bogdan Stanoevici a încetat din viață în data 12 ianuarie 2021, la vârsta de 62 de ani. Actorul Bogdan Stanoevici a fost internat la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală infectat cu SARS-CoV2 în data de 16 decembrie.  Pe 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul Sf. Pantelimon”din Capitală și internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Bogdan Stanoevici a fost director al Circului Metropolitan. În 2019 a candidat la prezidențiale, iar în 2020 la Primăria Capitalei și la parlamentare, din partea Partidului Ecologist Român (PER). Acesta fusese și ministrul Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta. Bogdan Stanoevici a fost absolvent al I.A.T.C. „I. L. Caragiale” din București. În mai 1989 s-a stabilit prin căsătorie în Franța, unde și-a continuat cariera. S-a restabilit în România în anul 2011.

citește și...