Salman Khan, declarații despre căsătoria cu Iulia Vântur. Actorul este categoric

04.01.2022, 13:32

Salman Khan și Iulia Vântur sunt unul dintre cele mai controversate cupluri de la Bollywood. Având o relație de 10 ani de zile, cei doi au declarat recent că nu cred în instituția căsătoriei și că nu vor face acest pas în curând. Mai mult, Salman Khan se declară destul de categoric când vine vorba despre acest subiect.

Potrivit informațiilor din presă, Salman Khan și Iulia Vântur s-au întâlnit pentru prima dată în 2010 la Dublin, când actorul a plecat să filmeze pentru Bodyguard.

Chiar dacă au trecut 10 ani de la momentul în care cei doi au hotărât să aibă o relație, iar Iulia Vântur s-a mutat definitiv din tară pentru a-i fi alături partenerului ei, Salman Khan nu este decis să facă marele pas. Mai mult, actorul a declarat recent că nu crede în căsătorie.

Când vor ajunge Iulia Vântur și Salman Khan în fața altarului

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da.”, a declarat Salman Khan.

Iulia Vântur este de aceeași părere ca și partenerul ei. Vedeta a declarat că este mai importantă fericirea ei decât să facă un compromis pentru a răspunde așteptărilor celor din jur.

Ce spune Iulia Vântur despre căsătorie

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit’, a spus Iulia, continuând: „Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el’, a mărturisit Iulia.

Iulia a mai mărturisit într-un interviu mai vechi că nu se mai vede căsătorită, în schimb își dorește foarte mult un copil.

Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună’, a mărturisit Iulia Vântur.

citește și...