Cât mai stă Iulia Vântur în România. ”Tot mă sună din India când mă întorc”

08.07.2021, 14:34
Cât mai stă Iulia Vântur în România. ”Tot mă sună din India când mă întorc”
Cât mai stă Iulia Vântur în România. ”Tot mă sună din India când mă întorc”

Iulia Vântur se află de ceva timp în România, unde nu mai venise de mai bine de un an. Fosta prezentatoare de televiziune a explicat cât mai stă pe meleagruile natale și când plănuiește să se întoarcă în India, acolo unde este stabilită de cățiva ani. ”Tot mă sună din India când mă întorc”, a declarat Iulia Vântur.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz.

După mai bine de un an, Iulia Vântur a revenit în România în urmă cu ceva timp și deocamdată nu a stabilit când se va întoarce în India.


Cât mai stă Iulia Vântur în România. ”În funcție de cum rezolv lucrurile”

Vedeta a explicat, la o emisiune TV, că va mai rămâne în România o perioadă pentru că are diverse lucruri de rezolvat. „Mai am și niște lucruri de rezolvat în România, că doar vin rar, am venit după un an și ceva. Și e așa de bine acasă, să mă revăd cu prieteni, colegi, m-am văzut cu oameni pe care nu i-am mai văzut de ani de zile. (…) Nu mi-am făcut încă planuri de ziua mea. Nu știu cât voi mai sta în România, în funcție de cum rezolv lucrurile”, a declarat Iulia Vântur, relatează spynews.ro.

Fosta prezentatoare TV a afirmat că este sunată din India și este întrebată când se va întoarce acolo, pentru că are în plan diverse colaborări profesionale: „Toată viața mea e aici, am crescut, am trăit, am făcut de toate aici, dar clar o parte din viața mea e și în India. Amândouă fac parte din viața și sufletul meu. E foarte clar că aici e mult mai divers, mai bogat, am toți prietenii de o viață aici, familia. Tot mă sună din India când mă întorc, pentru că piesele au fost de succes și au tot venit oferte pentru piese noi, mai trebuie să filmez și clipuri și să finalizăm un proiect care mie îmi e foarte drag”.

citește și...