De ce nu vorbește Iulia Vântur despre relația sa cu Salman Khan. ”Este o presiune în plus”

30.06.2021, 14:36
De ce nu vorbește Iulia Vântur despre relația sa cu Salman Khan. ”Este o presiune în plus”
De ce nu vorbește Iulia Vântur despre relația sa cu Salman Khan. ”Este o presiune în plus”

Vedeta de televiziune Iulia Vântur are o relație cu starul bollywoodian Salman Khan, însă foarte rar face declarații despre cuplul lor. Iulia Vântur a explicat, în cadrul unui podcast, care este motivul pentru care nu obișnuiește să facă declarații despre celebrul actor indian. ”Este o presiune în plus”, a afirmat ea.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz.

În ceea ce privește viața sa sentimentală și relația cu Salman Khan, Iulia Vântur este extrem de discretă.

De ce nu vorbește Iulia Vântur despre relația sa cu Salman Khan.”O relație care nu este expusă atât de mult public are mult mai multe șanse să reziste”

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, ”Fain & Simplu”, Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să vorbească despre partenerul ei.

„Oamenii de acolo, din India, păstrează respectul pentru relațiile personale, intime, nu intră în ele cu presă, cu declarații, cu tot felul de expuneri. Există presă mondenă, dar oamenii păstrează pentru ei relațiile lor. Presa nu are acces la viața intimă a oamenilor. O relație care nu este expusă atât de mult public are mult mai multe șanse să reziste. În momentul în care intervine publicul, intervine presa, este o presiune în plus”, a declarat Iulia Vântur, potrivit revistei Unica.

Ce sfaturi a primit Iulia Vântur de la Salman Khan

Într-un interviu pentru click.ro, Iulia Vântur a fost întrebată dacă a primit sfaturi de la Salman Khan în ceea ce privește succesul la Bollywood. ”Da, să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea”, a spus ea. Despre colaborarea profesională cu Salman Khan, ea a afirmat: ”Suntem pe același vibe creativ”.

”Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt și mai ales în India, însă viața aduce provocări, ce se pot transforma în daruri, dacă avem curaj să le primim”, a mai declarat Iulia Vântur.

citește și...