Sacrificiile Monicăi Anghel pentru carieră. ”Au fost momente în care eram în culise cu salvarea”

05.06.2022, 13:58
Sacrificiile Monicăi Anghel pentru carieră. ”Au fost momente în care eram în culise cu salvarea”
Sacrificiile Monicăi Anghel pentru carieră. ”Au fost momente în care eram în culise cu salvarea”

Renumita cântăreață Monica Anghel, în vârstă de 51 de ani, a făcut mărturisiri despre cariera sa și despre sacrrificiile pe care le-a făcut pentru profesia sa. ”Au fost momente în care eram în culise cu salvarea și îmi scoseseră perfuzia și a trebuit să urc pe scenă”, a declarat Monica Anghel în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino.

La emisiunea ”Star Magazin”, de la postul de televiziune Antena Stars, Monica Anghel a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul carierei și despre momentele mai puțin plăcute prin care a trecut. Aceasta a mărturisit că au existat momente când a fost nevoită să se urce pe scenă și să susțină spectacole deși nu se simțea deloc bine.

Sacrificiile Monicăi Anghel pentru carieră. ”Publicul nu are nicio vină și nici nu trebuie să știe lucrurile astea de culise”

„Au fost momente în care eram în culise cu salvarea și îmi scoseseră perfuzia și a trebuit să urc pe scenă. Deci, s-au întâmplat astfel de situații de nenumărate ori, dar asta este, publicul nu are nicio vină și nici nu trebuie să știe lucrurile astea de culise, pentru că tu, ca artist, trebuie să le creezi oamenilor bucurie și o stare de bine”, a declarat Monica Anghel, potrivit spynews.ro.

„Evident că și noi suntem tot oameni și avem și noi problemele noastre, stările noastre, avem momentele noastre în care nu se simțim bine sau suntem triști”, a completat binecunoscuta cântăreață.

 

citește și...