Sacrificiile făcute de Roxana Ionescu pentru mariajul cu Tinu Vidaicu. Ce rol important au avut părinții vedetei în relația lor

18.11.2022, 11:25
Sacrificiile făcute de Roxana Ionescu pentru mariajul cu Tinu Vidaicu. Ce rol important au avut părinții vedetei în relația lor
Sacrificiile făcute de Roxana Ionescu pentru mariajul cu Tinu Vidaicu. Ce rol important au avut părinții vedetei în relația lor

Roxana Ionescu, cunoscută drept Mama Natură, trăiește aproape 10 ani o frumoasă poveste de iubire cu un afacerist din Timișoara, Tinu Vidaicu. Deși la început a fost nevoită să faci sacrificii imense pentru a fi împreună cu acesta, acum, vedeta se bucură de o căsnicie reușită alături de soțul ei. Iată declarațiile! 

Roxana Ionescu a făcut dezvăluiri nebănuite despre relația cu partenerul ei, Tinu Vidaicu. Cei doi sunt împreună de mai bine de opt ani, însă la început nu a fost numai lapte și miere. De curând, ea a povestit cum s-a întâlnit pentru prima dată cu el, dar și cum au evoluat lucrurile în relația lor.

Atunci când s-au cunoscut, Roxana Ionescu locuia la București, iar el la Timișoara. La vremea respectivă, niciunul dintre ei nu voia să renunțe la vieților lor. În cele din urmă, vedeta a fost cea care s-a sacrificat și a ales să se mute la Timișoara.

Roxana Ionescu s-a mutat la Timișoara pentru soțul său

„Eu am ajuns aici cu job-ul în 2013 la final. Nu am crezut nicio clipă că se va întâmpla ce s-a întâmplat până la urmă. L-am cunoscut pe Tinu și nu am dat din prima șanse. Nici nu s-a pus problema că aș vrea ceva, dar uite că la două luni distanță de când l-am cunoscut mi-am dat seama că între noi e ceva fain. (…) Distanța dintre noi era destul de mare.

Eu nu m-am gândit niciodată că o să mă mut la Timișoara și nici el nu s-a gândit că o să se mute la București. Atunci, cumva, era o relație la care nu s-a știut cum va fi finalul ei. Finalul ei a fost că eu m-am hotărât să mă mut aici (n.r. Timișoara) și bine am făcut.De atunci a pornit totul și a pornit cu urcușuri și coborâșuri. Cred că în orice relație se întâmpla asta, dar noi am fost un pic mai special, pentru că distanța era destul de mare!”, a povestit Roxana Ionescu la Antena Stars.

Părinții ei au convins-o să se mute cu Tinu Vidaicu

Fosta Mama Natură a recunoscut că părinții ei au fost cei care au convins-o să se mute din București.

Tot nu voiam să mă mut la Timișoara, că ce fac eu, că vreau să fiu alături de mama, de tata. Tot ei m-au luat la o discuție și mi-au zis ‘Noi am plecat de lângă părinții noștri la o vârstă fragedă. Dacă acolo îți e iubire, du-te!’. Și atunci m-am simțit așa eliberată, cred că aveam nevoie de acel impuls din partea părinților, a mai povestit Roxana Ionescu.

citește și...